Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lehet vagy csak ki van éhezve?
Figyelt kérdés
Van egy haverom akinek fél éve nincs barátnője. Mostanában mikor átjön mindig a szex a téma szinte azonnal. Párszor már láttam neki a nadrágján hogy feláll neki de nem nagyon takargatja. Múltkor nekem is felállt, bárhogy takargattam, láttam hogy sokszor odanézett. Én szégyelltem magam emiatt.2016. márc. 6. 11:54
1/3 anonim válasza:
Hát... Én mikor a haveromnál vagyok akivel jó a bizalmi kapcsolatunk van akkor én is sokszor utalgatok rá.
Szeretném megdugni vagy leszopni és ő is ugyan ezt nekem.
Vagy az is elég ha ő dug meg engem.
Nekem sincs barátnőm.
Úgyhogy igen, ő is akar veled valamit.
Akár csak sima egymás mellett verést hogyha az is izgatná , akár egymásnak verést, de lehet hogy be is kapná neked.
Ha van benned hajlam akkor én kihasználnám a helyzetet. :)
2/3 anonim válasza:
Kár,hogy nincs ilyen haverom mint nektek.
Ha valaki bi és van kedve ismerkedni írjon már :D
22/F
3/3 anonim válasza:
Nektek van tapasztalatotok ilyen témában :)?
Ti csináltatok már bármit haverotokkal vagy ismerőseitekkel?
Mert néha hajt a kíváncsiság, hogy milyen lehet dugni vagy mondjuk a passzív szerep. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!