Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért tűnik el az összes bi srác?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el az összes bi srác?

Figyelt kérdés

Elég régóta fent vagyok az oldalon és próbálok nyitni biszex srácok irányába, viszont egy idő után mindegyik eltűnt szó nélkül. Nem is feltétlen az a gondom, hogy eltűnnek, hanem hogy ezt egyik pillanatról a másikra teszik és nem mondanak semmit, csak azt veszem észre, hogy több nap után sem válaszolnak, pedig a korábbi beszélgetés során a legtöbbnél azt éreztem, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Csak én vettem ezt észre, vagy Nektek is van hasonló tapasztalatotok? Mit gondoltok, miért lehet ez?

21f

2016. márc. 3. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Számtalamszor tapasztaltam én is. Egykét skype beszélgetés, aztán soha többet nem lépnek be.... pedig ugyanígy én is úgy érzeh, szimpik vagyunk egymásnak....

Ha van kedved, nekem írhatsz :-) 26/f

2016. márc. 3. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Erről az oldalrol azert tűnnek el mert letiltják őket a moderátorok ha valami szabálysértést csinálnak

Ha meg máshol tűnnek el akkor meg szimplán köcsögök

2016. márc. 3. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Hasonló a helyzetem!Kérdező írj nekem,én nem fogok eltűnni :) 21/F
2016. márc. 3. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Teged csak letiltanak utcso!

😆

2016. márc. 3. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez a helyzet, bármilyen biszex sráccal írok, egy időután eltűnik, nem válaszol..
2016. márc. 3. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

én bi vagyok!!!!

[link]

[link]

2016. márc. 4. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 25f vagyok, ilyesmi korú 16-26-ig, ha gondolod rámírhatsz. nagyon kicsi bi van,
2016. márc. 4. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Mintha magamat olvasnám. Én olyat is megéltem, hogy hetekig levelztünk, képek, meg minden. Aztán eltűnt. Amiben a legérdekesebb, hogy mikor egy hozzászólásomra reagált, nem tudta, hogy én vagyok az, ergó rájöttem, hogy jár még ide csak engem vmiért kiiktatott szó nélkül. Egyik napról a másikra. :( Borzalmas érzés, mert tök sokat beszélgettem vele, stb. Sajnos linknek lenni ma divat. Én is 16-26 közötti srácokat, keresek, de ezek a dolgok sajnos nem csak a tinikre érvényesek.
2016. márc. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!