Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex hajlamom lenne ha izgat a pegging? (az amikor egy nő egy felcsatolható műpénisszel megdug egy férfit)
Nagy ló túrót.
Engem az asszony baxtat így. Mert jól esik a prosztatámnak,ennyi.Ez egy hülye sztereotípia!!!
Én csak nővel voltam ezidáig.S ezen nem is szándékozom változtatni.
Ráadásul amikor csinálja.Érdekes mód csak az ő arcát látom,és nem is jut eszembe más.
én is szívesen sinálnék ilyent, főleg a straplessel:)
22F
Ne higgy a sztereotípiákban. Amíg egy nővel szeretnéd, nem leszel meleg. Mellesleg iszonyat jó érzés a prosztataorgazmus.
29F
3" Vagyok.Erről talán őt kellene kérdezni.Csak annyit tudok mondani.Hogy mivel ez nem a durvaságról szól.Így biztonsággal tudja használni.Eddig nem panaszkodott.
Az érdekességhez hozzá tartozik.Hogy a kedvesem biszex,és van egy barátnője,akit be szoktunk venni.
Őt is egy ilyennel kényezteti.Külön külön,tehát nem ugyanazzal a strapival. Azért erre odafigyelünk.
Gondolom,hogy utána néztél,hogy hogyan működik ez a dolog.
Sokszor van neki ettől orgazmusa,ezért is szereti használni.De ez inkább akkor van.Amikor a barátnőjével csinálja.Előfordul,hogy ráhúz egy spéci bugyit.
Na de ez már a magán szférám.:)
Úgy hogy ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!