Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex barátnőm gyakran kavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex barátnőm gyakran kavar fiúkkal mellettem (20L) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja vagyok együtt egy 19 éves biszex lánnyal. Barátaink tudják, hogy gyakran összejárunk és szervezünk programokat, de nyíltan nem vállaltuk fel a kapcsoaltunkat, és egymással sem beszéltük még meg.

Így hivatalosan nem is vagyunk együtt. Ő gyakran eljár bulizni ilyenkor előfordul, hogy kavar srácokkal.

Egyszer már megpróbáltam vele megszakítani ezt a kapcsolatot, de ilyenkor egyszerre keres, és újra összemelegedünk.

Szeretem őt, és ezt ő is tudja de mégsem lépünk semerre. Elhagyni nem akarom, mit tanácsoltok mit tegyek?

2016. febr. 13. 23:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudsz semmit se tenni. Vagy hagyod, hogy folyamatosan megcsaljon, vagy keresel egy normális lányt.

Ez még szingli heteró lányoknál is gusztustalan, hogy részegen fiúról fiúra borulnak.

2016. febr. 13. 23:38
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Kavarj te is mással.Ennyire egyszerü.
2016. febr. 13. 23:38
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Te is tudod hogy el kéne hagynod... Vagy csináld te is mással is, aztán megérzi milyen az.
2016. febr. 13. 23:39
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ez a kavarás szó nekem egy bermuda háromszöggel ér fel, mert fingom nincs róla hogy mi történik ilyen alkalmakkor.

tehát passz.

2016. febr. 13. 23:39
 5/15 A kérdező kommentje:

Kavarás=csókolózás. Ez esetben legalábbis :)

Megcsalásnak nem mondható, mivel nem vagyunk együtt, bár elveszteni nem szeretne.

2016. febr. 13. 23:41
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Nézzétek meg közösen az Adéle élete című filmet!
2016. febr. 13. 23:43
 7/15 A kérdező kommentje:
#6 Ajánlották már de érdekel, hogy Te miért ajánlod?
2016. febr. 13. 23:45
 8/15 anonim ***** válasza:
67%
Mert lehet, hogy nem is biszex, csak próbálgatja a határait. Aztán majd rájön, hogy mégis csak leszbikus.
2016. febr. 13. 23:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is azt kellene tisztazni mi van koztetek. Ne huzza az idodet ha o nem ugy gondolja. Aztam ha veled akar lenni,akkor kozold vele hogy ez neked nem palya igy, es valtoztasson ha veled szeretne lenni :)
2016. febr. 13. 23:51
 10/15 A kérdező kommentje:

Bárcsak rájönne. :D

Hétdőn találkozom vele ismét. Ha eddigm ég van valamilyen hasznos tanács szívesen fogadom. :)

2016. febr. 13. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!