Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex barátnőm gyakran kavar fiúkkal mellettem (20L) Mit tegyek?
Sziasztok!
3 hónapja vagyok együtt egy 19 éves biszex lánnyal. Barátaink tudják, hogy gyakran összejárunk és szervezünk programokat, de nyíltan nem vállaltuk fel a kapcsoaltunkat, és egymással sem beszéltük még meg.
Így hivatalosan nem is vagyunk együtt. Ő gyakran eljár bulizni ilyenkor előfordul, hogy kavar srácokkal.
Egyszer már megpróbáltam vele megszakítani ezt a kapcsolatot, de ilyenkor egyszerre keres, és újra összemelegedünk.
Szeretem őt, és ezt ő is tudja de mégsem lépünk semerre. Elhagyni nem akarom, mit tanácsoltok mit tegyek?
Nem tudsz semmit se tenni. Vagy hagyod, hogy folyamatosan megcsaljon, vagy keresel egy normális lányt.
Ez még szingli heteró lányoknál is gusztustalan, hogy részegen fiúról fiúra borulnak.
ez a kavarás szó nekem egy bermuda háromszöggel ér fel, mert fingom nincs róla hogy mi történik ilyen alkalmakkor.
tehát passz.
Kavarás=csókolózás. Ez esetben legalábbis :)
Megcsalásnak nem mondható, mivel nem vagyunk együtt, bár elveszteni nem szeretne.
Bárcsak rájönne. :D
Hétdőn találkozom vele ismét. Ha eddigm ég van valamilyen hasznos tanács szívesen fogadom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!