Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mért van ez?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit szeretek kezdeményeztem nyitottam felé.De felőle semmi nyitotságot nem tapasztalok én felém.
Kérdeztem nem e kezdhetnénk újra de semmi válasz nem jött.Se arra h szeret e v sem.
Kedvesnek kedves nem paraszt velem.
El keztem ismerkedni más lányokkal legalább is probálkozok de valahol szeretném is de van h nem megy.
Sőt mikor össze is jönne mondjuk egy tali meg torpanok és vala h nem megy.
Nagyon szeretem őt .De így h semmit nem lép és mond nem tudom mi lenne a helyes.
Főleg h szeretem.Más lánynak így nem akarok fájdalmat okozni.Nem tudom mitévő legyek.
2016. jan. 22. 22:16
1/1 anonim válasza:
Felejtsd el, nem nyitott feléd és nem akar téged, ez teljesen egyértelmű. Felesleges rá pazarolnod az időd és megfosztani magad a boldogságtól - valaki mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!