Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkiben van ilyen?
Figyelt kérdés
Szerintetek minden lányban ott van,hogy kipróbálná a csókolózást egy másik lánnyal?(de nem akárkivel,csak akit mondjuk nagyon imád barátként,és ez beleférne..)2016. jan. 17. 16:55
1/9 anonim válasza:
Nem mindenkiben, de alapjáraton az a tapasztalat, hogy minimum egy részegen csókolózás mindenkivel megtörténik... :D
2/9 A kérdező kommentje:
igen ezt én is hallottam!!xD de én pl nem úgy képzelném el,hogy részegen...hanem tudatosan,szeretetből
2016. jan. 17. 16:58
3/9 anonim válasza:
Bennem például nincs meg. De még teljesen borostamentes fiúval sem vonz a dolog. :) De hogy egy lány átdugja a nyelvét.. oá, még mit nem.
L/full heteró
4/9 A kérdező kommentje:
aha:) és akinek pl még sosem volt fiú barátja lehetséges,hogy a lányok felé kíváncsiskodik mert nagyon egyedül van?..
2016. jan. 17. 17:00
5/9 anonim válasza:
Első vagyok
Mármint hogy azért nem volt még barátod, mert lehet, hogy a fiúkhoz vonzódsz?
Hát lehet benne valami, ha még nagyon fiatal vagy :)
6/9 anonim válasza:
Mármint a lányokhoz, bocsánat :D
Szóval egyébként lehet szó kíváncsiságról is, aztán ennyi :)
7/9 A kérdező kommentje:
hát még nem volt barátom..19 vagyok,és néha megfordulnak fura gondolatok a fejemben,de egyáltalán nem érdekelnek a nők..csak van,hogy nagyon könnyen megkedvelem a barátnőimet..és akkor jönnek ilyen gondolatok.
2016. jan. 17. 17:10
8/9 A kérdező kommentje:
ha meg bisex vagyok véletlenül(bár ahhoz még több kéne szerintem) akkor nem tudom,hogy az manapság milyen gyakori
2016. jan. 17. 17:18
9/9 anonim válasza:
Még én sem csókolóztam, mégsem fordul meg ilyen gondolat a fejemben. Egyszerű az indokom. Nem vonzanak a nők, az ellenkező nemhez vonzódom. Még hülyeségből sem tenném meg, hogy egy másik lánnyal csókolózzak. Taszít még a gondolat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!