Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted szexi a női boxer alsó? (kép)
Fiúk és lányok válaszát is várom.
Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy srácok mit szólnátok, ha lekerülne a nadrág és boxer alsó (női) lenne a csajon?
Köszi a válaszokat.
Noi boxer also???
Neee!
Meg mit lopnak el tollunk?
Rettenet egyenesen. Mit keres egy non?
Ilyet hordo csajtol fejvesztve menekulnek...
Hát figyelj..
Nen vagyok boxer párti.. inkább tanga.. Az valahogy jobb làtvány..
Mellesleg 2 megjegyezni való..
1. Testre nem vagy rossz
2. Kicsit megrémisztett az hogy mintha dudorodna az a boxet, és a mellek, meg a dudorodó boxer egy testen valahogy nem jön be :o
19/F
Orulok,hogy megnevetettelek, kb en is olyan jot derultem azon amikor egy ferfi kerdezte,hogy mit szoltok a FERFI tangahoz mert ilyen is van !
Es az enyemhez hasonlo valaszok erkeztek olyan kislanyoktol amilyen te lehetsz,akik azt hiszik,hogy nektek miden ruhat fellehet venni es elvarjatok h dicserjenek erte ,de ha egy ferfi noies ruhat vesz fel pont azert amiert te is ezt megindokoltad azonnal letromfoljak!
Amugy 37 vagyok ha a korom erdekel.
Kirak egy képet, hogy megkérdezze milyen az alsója, erre az alig látszik, de a melleit meg premier plánban nézhetem. :D Fckn logic?!
Amúgy nekem bejön, biztos kényelmes és sporthoz is jó.
23/l
14es hidd el, h nem dudorodik semmi :D
15ös, a kérdés nem azért íródott, h dícsérjenek... Mert nem érdekel. Kösszi,h megosztottad a korod. Kb erre számítottam.
Ilyen testalkathoz szerintem jó.
Tény nem olyan szexi ,mint egy francia bugyi ,de ha ilyet hordana a barátnőm nem érdekelne ,mert elfogadnám és ha neki kényelmes akkor csak nyugodtan.
Szerintem csináld azt mint idáig ,hogy nem foglalkozol másokkal ,ezért sem kellett volna kiírni a kérdést. Hordjad nyugodtan ,ha neked kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!