Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerinted szexi a női boxer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted szexi a női boxer alsó? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Fiúk és lányok válaszát is várom.

Illetve arra lennék még kíváncsi, hogy srácok mit szólnátok, ha lekerülne a nadrág és boxer alsó (női) lenne a csajon?

Köszi a válaszokat.

2016. jan. 12. 10:47
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
kedves 9-es! én kérek elnézést a nem megfelelő szó használatáért. legközelebb, majd ha érdekel, jobban próbálkozom. addig is ott a kép, hogy lásd, hogy mire gondoltam :) üdv.
2016. jan. 12. 11:22
 12/37 anonim ***** válasza:
52%

Noi boxer also???

Neee!

Meg mit lopnak el tollunk?

Rettenet egyenesen. Mit keres egy non?

Ilyet hordo csajtol fejvesztve menekulnek...

2016. jan. 12. 11:23
 13/37 A kérdező kommentje:
12es jót nevettem a válaszodon :D elfogadom, ez is egy vélemény. de azért kíváncsi lennék, hogy hány éves vagy :D
2016. jan. 12. 11:26
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyelj..

Nen vagyok boxer párti.. inkább tanga.. Az valahogy jobb làtvány..

Mellesleg 2 megjegyezni való..

1. Testre nem vagy rossz

2. Kicsit megrémisztett az hogy mintha dudorodna az a boxet, és a mellek, meg a dudorodó boxer egy testen valahogy nem jön be :o

19/F

2016. jan. 12. 11:46
 15/37 anonim ***** válasza:
82%

Orulok,hogy megnevetettelek, kb en is olyan jot derultem azon amikor egy ferfi kerdezte,hogy mit szoltok a FERFI tangahoz mert ilyen is van !

Es az enyemhez hasonlo valaszok erkeztek olyan kislanyoktol amilyen te lehetsz,akik azt hiszik,hogy nektek miden ruhat fellehet venni es elvarjatok h dicserjenek erte ,de ha egy ferfi noies ruhat vesz fel pont azert amiert te is ezt megindokoltad azonnal letromfoljak!

Amugy 37 vagyok ha a korom erdekel.

2016. jan. 12. 11:50
 16/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem annyira, de attól felfele, már szexi. De ne aggódj, h mi van rajtad, ha szexre kerül a sor, úgy is leveszik..sőt, így még gyorsabban is:D
2016. jan. 12. 11:52
 17/37 anonim ***** válasza:
94%
Nekem semleges érzésem van ezzel szemben. Se nem ronda, se nem szép, de nem zavaró.
2016. jan. 12. 11:58
 18/37 anonim ***** válasza:
96%

Kirak egy képet, hogy megkérdezze milyen az alsója, erre az alig látszik, de a melleit meg premier plánban nézhetem. :D Fckn logic?!

Amúgy nekem bejön, biztos kényelmes és sporthoz is jó.

23/l

2016. jan. 12. 12:21
 19/37 A kérdező kommentje:

14es hidd el, h nem dudorodik semmi :D

15ös, a kérdés nem azért íródott, h dícsérjenek... Mert nem érdekel. Kösszi,h megosztottad a korod. Kb erre számítottam.

2016. jan. 12. 12:24
 20/37 anonim ***** válasza:
97%

Ilyen testalkathoz szerintem jó.

Tény nem olyan szexi ,mint egy francia bugyi ,de ha ilyet hordana a barátnőm nem érdekelne ,mert elfogadnám és ha neki kényelmes akkor csak nyugodtan.

Szerintem csináld azt mint idáig ,hogy nem foglalkozol másokkal ,ezért sem kellett volna kiírni a kérdést. Hordjad nyugodtan ,ha neked kényelmes.

2016. jan. 12. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!