Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit tehetnék? Csak sodródjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Csak sodródjak az árral? Várjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! (Kicsit hosszú lesz)

Én egy 15 éves lány vagyok. Jelenleg szerelmes egy lányba már kb. 1 hónapja. Volt már nem egy pasim és a legtöbb kapcsolatot élveztem is. Sajnos a legutóbbi, 10 hónapig tartó kapcsolatom során lefeküdtem nem is egyszer az akkori pasimmal. Igen, élveztem, de a kapcsolatunk vége felé már nem...(Ez később lesz lényeges!)

2015 nyarán megismertem egy lányt aki ugyanazt a bandáért rajong mint én és az érdeklődési köreink is 90%-ban megegyeznek.

Egy hónapja bevallottam neki, hogy többet keztem érezni iránta mint egy barát. (Egyébként eddig csak facebook-on, skypen és telón keresztül beszélgettünk a táv miatt...)

Szerencsére később ő is azt mondta, hogy ő is többet érez. Neki még semilyen kapcsolata nem volt!

Azóta már ahogy jobban rendeződtek bennem a dolgok rájöttem, hogy én tényleg: egy lányba lettem szerelmes. Egy velem egykorú lányba.

Sokszor felmerültek perverzebb témák és szoktunk még 18+ blogokat is írni... afféle hobbi, de mindig szerepezünk, de mind yaoi (fiú-fiú) mindketten szeretjük ezt a kategóriát... de persze csak a kedvenc sztárjainkkal vagy ázsiaiakkal. *ázsiamánlol*

Többször is elhangzottak már köztünk bókok, az hogy szeretjük egymást stb... de legtöbbször azt érzem, hogy ő nem szeret annyira mint én őt.

Az elmúlt időkben elkezdtünk egymásnak szerényebb, de perverz képeket is küldeni és már nem csak szeretem, de hihetetlenül is kívánom! Ahogy észrevettem ő is engem valamilyen szinten.

Mióta ismerem egyáltalán nem is vonzódok pasikhoz esetleg idolokhoz(sztárokhoz) meg mivel lefeküdtem volt barátommal ezért néha kívánom, hiányzik a dolog !PICIT! és elmondása szerint ezzel ő is így van, hogy kíván engem.

Egyre csak a régi vágyam kezd köddé válni, hogy nekem majd férjem lesz és akár gyerekem.. és ezt a köd felcseréli arra, hogy én VELE akarok majd élni!

De félek, hogy talán mire találkozunk (a nyáron akarunk majd, de az sem biztos.... :( ), addigra lesz valakije.. pasija... Persze oké! Próbálja ki milyen is fiút szeretni, de.. legbelül bántana.

Múltkor megemlítette, hogy az sem zavarná, ha egyszer velem veszítené el...

De van egy fiú haverom akivel nagyon jóban vagyunk, helyes és kedves, rendes! Ő is 15 éves. Anyáék és nővérem minden áron őt akarják nekem, de... nekem mégis barátnőm kell. Nővérem tudja, hogy bixesnek tartom magam stb.,de mégis zaklatnak haverommal.

Félek, hogy mi lesz mire nyár lesz... hogy mi lesz bnőmmel, illetve velünk. Mert én nagyon szerelmes lettem belé! (Sorry, mondtam h hosszú lesz és ez még nem is minden...)

Mit tegyek? Én annyira mellette szeretnék lenni... anyáéknak meg nem mondhatom meg, hogy bisex vagyok és ne zaklassanak haverommal. Nagyon szeretem ezt a lányt... :(

2016. jan. 3. 17:46
 1/5 Linó03 ***** válasza:
100%

Mondd, hogy nem tetszik az a srác, hagyjanak már békén, idegesít.

Hát ennyi idősen másképp szerintem nem érdemes kapcsolatba lépned, mint amit a szíved mond. De tényleg benne van a pakliban, hogy nyárig esetleg neki pasija lesz.

2016. jan. 3. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem kell nekem haverom az kezd megoldódni, ugyanis szóltam nővéremnek, hogy hagyjon ezzel és ő már elvileg nem fog vele zaklatni, de még mindig félek barátnőmmel kapcsolatban.... :/ Mindenesetre örülök, hogy most ilyen kapcsolat van köztünk! :) Köszi a választ!
2016. jan. 4. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
probáljatok előbb találkozni,az minden szempontból jó: ha nem oké akkor tudsz tovább keresni,ha oké akkor kevesebbet kell várni és biztosabb a folytatás.
2016. jan. 5. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a távolsád köztetek?
2016. jan. 6. 10:33
 5/5 A kérdező kommentje:
4 óra út
2016. jan. 7. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!