Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tudtok férfiként nézni egy olyan férfira aki korábban szexelt már a saját nemével is?
Figyelt kérdés
2015. dec. 30. 22:32
12/20 anonim válasza:
Nekem az a férfi, akinek még a vad álmaiban is nők a főszereplők. Aki a saját nemére kattant már egyszer, az nem fog változni, legfeljebb elnyomja magában a vágyat. Még szexre sem kellene, társnak pedig semmiképpen sem fogadnám el. Barátnak természetesen igen.
13/20 anonim válasza:
Persze hogy tudnék, mivel jómagam is biszexuális vagyok. A nemi identitás és a szexuális orientáció két különböző dolog. Én is lány vagyok, voltam már lánnyal, a barátom mégis el tudott fogadni. Szerintem ez nem ördögtől való dolog, sőt kíváncsi lennék, milyen lehet egy párkapcsolat egy biszexuális fiúval. De azt is elhiszem, hogy ez nem mindenkinek játszik, kinek a pap, kinek a paplan, ugye... :)
14/20 anonim válasza:
Feltéve ha jól lemosta róla a korábbi fekáliát.
15/20 anonim válasza:
Nagyon sokféle okból történhet ilyesmi. Meghallgatások sokán igen változatos indíttatások hangzottak el. Rendkívül sokuknál valamilyen frusztráció okozta, egyszeri alkalom volt, és soha utána a gondolatától is kirázta a hideg. A kíváncsiság (nem pozitív vidám pajkos értelmében) sokkal több emberben lappang, de a többség nem esik át a holtponton, hogy el is kövesse. Akik pedig még jobban eltávolodtak a dologtól az eset után többségük rendben visszarázódott a normál kerékvágásba, sőt többüknek ezzel a drasztikus változással rázódott helyre az önbecsülésük, s alakult ki jó párkapcsolatuk női partnerrel.
16/20 anonim válasza:
Több férfi szexelt már férfival, mint gondolnád. A többség erről az egyszeri alkalomról nem beszél, és mivel nem tudsz róla, abszolút macsónak és heterónak tartod.
Hallgatni arany!
17/20 anonim válasza:
Persze, miért ne? Nem attól lesz férfi, egy férfi, hogy nőkkel baszik, hanem, hogy hogyan viselkedik. Megfektethet akármennyi nőt egy férfi, ha közben mindenért nyafog, és még egy IKEA-s bútort sem tud összerakni. pl...
18/20 anonim válasza:
Persze! Nem attól lesz valaki férfi, hogy csöcsikéet nézeget... Az ókor egyik elitalakulata a Tébai sereg homoszexuális párokból állt, és rendkívül bátran harcoltak.
14/17-esnek pedig üzenem, hogy az anális szexet nőkkel is csinálják...
19/20 anonim válasza:
Én látszatra döntöm el, hogy férfi-e. Ha olyan, mint Justin Bieber, akkor nem.
20/20 balkalolka válasza:
Meglehet hogy csak lekoptatni akar azért "vallotta be".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!