Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk milyen gyakran viseltek tangat? (15-25 eves korosztaly)
Kérdező te fiú vagy lány vagy?
Én mindig tangát hordok. :) Jó pár éve már, hogy barátnőm ötletére, meg a kedvéért is átszoktam a tangára, azóta másfajtát nem is hordok. :) Nekem is és neki is nagyon bejön. :)
Színben van fekete, barna, szürke, fehér, kék, piros.
Fazonban sima hétköznapi férfi tanga mind, semmi extra elefántorr vagy ilyesmi. :) Persze azért nem egyformák, van olyan ami elöl szélesebb, és van ami egész keskeny, hogy éppen elfér benne a zacsim. :) Hátul szintén van aminek kicsit nagyobb háromszöge van, és van ami szinte csak egészen pici, majdnem madzagnyi.
A középső fenékbe vágó fenékpántja viszont mindnek egészen keskeny, kb 1cm. :) Nekem ezek a vékony, keskeny pántúak jönnek be, nem szeretem ha alul széles a pántja. :)
Anyagra van pamut, és teljesen nejlon is. :) Télen általában a pamutot szeretem, nyáron meg inkább a nejlont, mert sokkal vékonyabb, szellősebb, szinte teljesen átlátszóak a nejlon tangáim. :) Nyáron akkor veszek általában pamut tangát, ha olyan helyre megyek ahol más megláthat benne, pl orvos. Ilyenkor azért mégse illik átlátszó nejlonban lenni. :)
Volna egy kérdésem hozzád kérdező, és a többi tangás fiúhoz/barátnőhöz is:
Ti hol szoktatok hétköznapra való férfi tangákat venni? Alig lehet kapni valahol.
Èn nyáron hordok a meleg miatt, sokkal jobb érzés.
ja változó, hol veszem. Lemilla (régebben), o-boy, rendelem, néha kínai.
csak itthon,tehát álltalában minden nap.
szín:ami kezembe akad,van minden.
szabás:tanga basszus mijen lehet?bár van különbség de nem tudom megfogalmazni.
#13-as!
Te hogy férsz el elöl a női tangáidban? Nekem is van pár női, de nem jött be, mert mindből kilóg itt-ott valami. :) A férfi tangáimat viszont imádom, az kényelmes. :)
#11 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!