Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hetero fiúk mit szólnak 1 farok látványától? Undorodnak tőla vagy csak egyszerűen hidegen hagyja őket?
Figyelt kérdés
Gondolok itt nem csúnya, szép egyenes péniszekre2015. dec. 14. 19:39
1/12 anonim válasza:
Gondolom ugyan azt, amit egy hetero lány a punci láttán. Nem szeretjük nézegetni.
3/12 anonim válasza:
Hát nem nagyon erdekel elfelejtem gyorsan! De inkabb egy puncit néznek!
4/12 anonim válasza:
ha ez segít valamit, én meleg fiú vagyok és a női mellek és punci láttán kb. semmit nem érzek, néha hangulatfüggően esetleg jobban megnézem de ennyi :) talán pici biszex hajlamom lehet
5/12 A kérdező kommentje:
utolsó én is meleg vagyok és kíváncsi vagyok s hetero férfiak véleményére.
és azért kérdeztem, mert nekem pl a női melleknél nagyon változó. a kisebb kerek tud tetszeni, de egy nagy lógóstól rosszul leszek.Xd
2015. dec. 14. 21:08
6/12 anonim válasza:
Én alapból heterónak vallom magam ,de a farkak nagyon be tudnak indítani. Szerintem kevés az olyan pasi amúgy,aki nem nézegeti,persze nem azt mondom,hogy mindenkinek összfolyik a nyál a szájában mint nekem :D
21/F
7/12 A kérdező kommentje:
de akkor miért lennél hetero?:)
2015. dec. 15. 16:04
8/12 A kérdező kommentje:
és a kicsitől, vagy a nagytól fut össze a szádban a nyál?;)
2015. dec. 15. 16:07
9/12 anonim válasza:
Az idősebb férfiaké hidegen hagy, a korombeli és fiatalabb fiúkét diszkréten levizitelem, ha éppen látom őket valahol meztelenkedni. Undort semmiképpen sem érzek a kuki látványától.
26F heteró
10/12 anonim válasza:
Én nem undorodom tőle. Öltözőben meg ilyen helyeken például meg szoktam nézni simán, kinek mekkora. Szerintem egy formás és megfelelő méretű pénisz ugyanolyan esztétikus és férfias látvány, mint mondjuk egy jól kidolgozott felsőtest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!