Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti mit tennétek, kipróbálnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek, kipróbálnátok egy azonos neművel?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Nagyon régóta szeretek nem csak a farkammal élvezni, hanem különféle vibrátorokkal is izgatni a fenekem. Eredetileg heteroszexuálisnak gondoltam magam, de mióta beszéltem erről valakinek, azóta nem tudom, hogy mit tegyek. Ő azt javasolta, hogyha ennyire szeretek vibrikkel játszani, miért nem próbálom ki egy férfival is. Először még csak nővel tudtam ilyen játékokat elképzelni, de azóta nagyon felizgatnak a meleg videók is. Viszont nem tudom, hogyha oda kerülne a sor, akkor milyen lenne, gátlásos lennék-e vagy sem, elmenekülnék-e az adott helyzetből. Tisztában vagyok vele, hogy amíg nem teszem meg, nem is fog kiderülni, inkább az érdekelne, hogy ilyen helyzetben érdemes-e kipróbálnom?
2015. dec. 13. 19:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes kipróbálnod mindenképp, ha az adott partneredben maximálisan megbízol és ISMERED. Ne menj bele ismeretlenek ajánlataiba mert az bukás lesz.
2015. dec. 13. 19:54
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
nem, férfinek ott a nő. A két fél alkot egy egészet.
2015. dec. 13. 19:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én biszex vagyok szal kiprobálnám.
2015. dec. 13. 19:58
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
#2 Olvasd el Platón Lakoma című művét. Ott a két fél egyaránt vonatkozhatott lány-lány, fiú-fiú ra, mint fiú-lányra. Már az ókorban is tudták hogy a homofóbia gáz. Nőlj fel!
2015. dec. 13. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
En kiprobalnam a helyedben, legalabb megtudom biztosra hogy hogy erzek:) 17l
2015. dec. 13. 20:57
 6/13 Droid78 ***** válasza:
100%
Addig úgy se hagy nyugodni, míg ki nem próbálod. Utána még mindig maradhatsz a vibrinél. De hidd el jó lesz. Nálam is így kezdődött, s jobban élvezek mint nővel.
2015. dec. 13. 21:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz olyan srácot akivel el tudod képzelni és ő is vevő rá, illetve tényleg megbízol benne, akkor valószínűleg nem sokat veszíthetsz.
2015. dec. 13. 21:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy nincs olyan ismerősöm jelenleg.
2015. dec. 13. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos én dugnék srácot szóval lehet mi jól kijönnénk :) Nekem is vannak bi hajlamaim, de nincs bi ismerősöm.
2015. dec. 14. 00:45
 10/13 Droid78 ***** válasza:
100%
Sokszor meglepődnél, ha tudnád ki hajlamos a környezetedben. Én mindig azt mondom, mindenki biszex, csak van aki nem valja be.
2015. dec. 14. 04:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!