Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy bi vagyok, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rebellious Dead Lady kérdése:

Lehet hogy bi vagyok, csak nem tudok róla? Vagy ez teljesen kizárhazó és csak én aggódok?

Figyelt kérdés

Életem során már többször is előfordult, hogy vonzónak találtam néhány csajt és hogy szívesen csókolóztam volna vele vagy akár annál többet is.. Ezeket az érzelmeket sokszor magamba fojtottam, mert szégyeltem.. Nem mondtam el senkinek sem, mert attól féltem, hogy még durvább előítéleteik lesznek velem kapcsolatban, mint különben is.

2 éve ismerek egy csajt, aki az osztálytársam és bi... Gondolkodtam, hogy elmondom neki a titkos vágyaimat, hátha tudna valahogyan segíteni, de erre még nem jutott sor.. Szerintetek megkockáztassam?

Természetesen fiúk iránt is vonzódok, de mostanába sűrűn előfordul, hogy lányok iránt is..

(Bocsi, de jobban nem tudtam megfogalmazni..)

Előre is köszönöm, mindenki válaszát! :)

2015. dec. 12. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp kérd ki annak a lánynak a véleményét. Ő már átesett ezen a dolgon. Tudja, hogy mi van.
2015. dec. 12. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele erről
2015. dec. 12. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan ugyan így vagyok, csak én már egy ideje tisztáztam magammal, hogy bi vagyok. Az osztálytársam, aki bejön, egy ideje tud róla. Ember nem kapott még annyi visszautasítást, mint én. Sok sikert, hátha te nagyobb szerencsével jársz! ;)
2015. dec. 12. 20:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor majd erőt veszek magamon és beszélek vele. :)

Köszönöm mindenki válaszát! :D

2015. dec. 13. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Sosem lehet tudni. Akármi megtörténhet :)

[link]

2015. dec. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!