Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy haverommal hármasban csináltuk egy csajjal. Szex közben a csaj miközben felváltva sz@pott minket, smárolt is velünk vegyesen. Ezt megcsinálja egy full hetero srác?
Ezer százalék hogy nem hetero.
Egy hetero ebbe nem menne bele.
Ez valahogy már nem férne bele nekem.
Mondjuk nem is izgat hogy haverommal partiba vágjunk valakit.
Létezhet olyan hogy épp nem ezzel foglakozik,és nem is zavarja.
Vagy esetleg nem érdekli. Túllépett ezen a "problémán" .
De csak fiúval nem csinálná,mert am nem bi.
Hát ... nagyon sok heteró már nagyon sok dolgot megtett a szexért.
Még gimnáziumban volt egy lány, aki kicsit sem tetszett, sőt az arcát undorítónak a testét meg erősen átlagon alulinak tartottam.
Kicsit túlsúlyos volt, ennek ellenére kicsi kifejlettlen mellei voltak.
Magyarul akármilyen mércén nézzük egyátalán nem volt jó kinézetű... de jóban voltunk és arról beszélgettük, hogy ki hogyan vesztette el a szüzességét.
Akkor 16 éves voltam és 14 évesen szexeltem először utána valahogy nem nagyon jött össze semmi sem.
Ez a lány meg iskola után egyszer oda jött hozzám, hogy "Ha lenne kedved átjöhetnél egy lefeküdhetnénk. Ha akarod sötétben is csinálhatjuk vagy előtte ihatunk."
Kb 3-4 napig rágódtam rajta, de végül arra jutottam a kiéhezett 16 éves fejemmel, hogy jobb a rossz egy csúnya lánnyal szexelek mintha senki senkivel sem.
Szóval ... a tanulsága a történetnek, hogy ha elég kiéhezett valaki olyan dolgokra is képes, amire amúgy nem is gondolt volna.
Lehetséges, hogy az a srác is valahogy így volt vele, hogy "Igaz, hogy látnom kell a haveromat mesztelenük, meg valamilyen szinten érintkezni fogok vele, de még így is megéri megdugni az a lányt"
"Ezt megcsinálja egy full hetero srác?" Igen, megcsinálja full hetero srác.
Párommal mi szeretjük hármasban (is) a szexet, több alkalommal volt már példa arra, h plusz egy ffit vettünk be és alapból úgy indítottak a srácok is, hogy csak az én örömömre szállnak be :) Teljesen heteroszexuálisak, mint ahogy az én kedvesem is. A fokozott szexuális hangulat alatt nem zavart senkit sem, bár a párom az első néhány aktusnál kerülte a csókot velem :)) Elfogadtam akkor, de már nem zavarja. Sőt, az sem jelent problémát, ha a párom behatol gumi nélkül, aztán a másik férfi orálisan kényeztet(persze nem úgy, h elélvezett bennem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!