Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat, segitenetek tobben? 22l
Figyelt kérdés
egy fiut megismertem egy szorakozohelyen,hat tetszunk egymasnak,semmi komoly,o olyan munkat folytat ami mellett nem lehet minden masodik nap talalkozni,azt mondta hogy o nem vagyik kapcsolatra . 1 honapja ismerjuk egymast,mondtam neki hogy en is ennyit akarok csak,de kozbe mar annyira megtetszett a fiu,hogy szeretnem ha erdekelnem ot ,ezt hogyan erhetem el,hogy kicsit feltekeny legyen ram es esetleg magamba bolonditsam? :( aki tud segitsen,aki nem az inkabb ne irjon,koszonom!
2015. nov. 12. 23:09
1/9 anonim válasza:
Nem lesz féltékeny.
Kezdettől őszinte volt, nem akar kapcsolatot. Tartsd tiszteletben! Ha el tudod fogadni, folytasd, de ha nem, akkor még most fejezd be. Később nagyon fog fájni!
2015. nov. 12. 23:14
2/9 A kérdező kommentje:
de annyi csajnak sikerult mar hogy magaba bolonditson valakit,sot meg ugy is hogy a fiunak volt kapcsolata,s a csaj mint szereto elcsabitotta a fiut :(
2015. nov. 12. 23:19
3/9 anonim válasza:
Előfordul, de nagyon ritka.
2015. nov. 12. 23:24
4/9 anonim válasza:
szánalmas vagy kérdező
2015. nov. 12. 23:46
5/9 anonim válasza:
egyébként miért biszexuális ez a kérdés? Már annyira menő ez a homokos téma, hogy a sima fiú lány kapcsolatot is legalább félig bu zisnak kell beállítani?
2015. nov. 12. 23:48
6/9 A kérdező kommentje:
veletlenul raktam be ebbe a kategoriaba,mert nem ismerem rendesen ezt az oldalt,nemreg regisztraltam,amugy meg ez nem valasz volt a kerdesemre ,az ilyenek inkabb ne irjanak
2015. nov. 12. 23:56
7/9 anonim válasza:
Csak meg akar dugni néha. Nem fogod tudni magadbabolondítani.
2015. nov. 13. 13:14
8/9 anonim válasza:
Háusz teknó minimáliszt
2015. nov. 13. 13:42
9/9 anonim válasza:
Általánosítva a nöknek barátzóna van ahová az aranyos kedves jó fiúkat száműzik, akiket bankautomatának vagy lelki szemetesládának használnak. A férfiaknak b...szózóna van ahová az olyan csajokat küldik akik dugáson kívül másra nem jók. Az a közös Mindkét zónában, hogy egyikből sem lesz komoly kapcsolat.
Sose lesz rád féltékeny mert ga játszó az elérhetetlent le fog cserélni a francba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.