Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk közül ki borotválja a fanszőrét? S a fenekét?
Figyelt kérdés
Korotok?2015. okt. 24. 15:49
2/18 anonim válasza:
Én hetero vagyok és borotválom a fanszőrömet, de a fenekemet azt nem. Ott semmi keresnivalója nincs a nőnek. Maradjon a hancúrlécnél.
3/18 anonim válasza:
Én test szerte annyira szőrös vagyok, hogy hülyén nézne ki, ha csak ott nem lenne.
5/18 anonim válasza:
én csak a szőrtelenekre bukok és magamat is szoktam szőrteleníteni :)
általában mindenhol :)
22
6/18 anonim válasza:
Én is szőrös férfiállat vagyok, de ettől függetlenül lenyírom 1-3 mm-re, vagy borotválom a szerszám körül és ágyékban.
Magam is a szőrtelent kedvelem, vagy ha csak elől, a szeméremdombon van egy kis jelképes szőrzet.
Fulladozott már valaki orálszex közben a torkán akadt szőrtől? :-) Arról nem is szólva, a szőrt nyalogatva a másik sem érez semmit, ellentétben a csupasz bőrön. ;-)
7/18 anonim válasza:
35 vagyok nem nyírom erősen bozontos férfi vagyok
8/18 anonim válasza:
nem vagyok nagyon szőrös, de utálom a szőrt pár helyen. Meg tisztasági oka is van
9/18 anonim válasza:
Borotválom magam elöl és hátul is, sőt a mellkasomat. Nekem így testszik :)
26F
10/18 A kérdező kommentje:
Csak mindig viszket, es kipirosodik,mit kezdhetnék vele?
2015. okt. 25. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!