Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet biszexuális full passzív férfiaknál? Ez csak nekem furcsa?
Biszex vagyok, férfi szex során mindig passzív. Az aktív szerepre semmi esetre sem vágyom, hiszen ezt az élményt megkapom nőktől, hiszen popsilyuknak ők sincsenek híján.
Na de a másik oldalon, nem éppen ugyanaz, amikor egy hús-vér csődör dolgoz meg a kemény, lüktető péniszével, vagy ha egy tizenötcentis kínai kacat ;)
nem igazán tudom értelmezni a kérdést..:D de ha arra gondolsz, hogy egy biszex fiú hogy lehet full passzív...hát én is az vagyok. nekem nem furcsa:D fiút valahogy nem tudnék megdugni. jól esik most a másik oldalon lenni:D
25/F
Én értem a kérdezőt, mert csak aktív vagyok férfiakkal való szexben is.
Ha téged dug meg egy férfi, nem érzed tőle férfiatlannak magad?
Biszex vagyok, de az én fejemben a férfi a behatoló, a nő pedig a befogadó a szexben. És ha én férfiként hagynám magam megdugatni, akkor nőiesnek érezném magam emiatt, hiszen én fogadtam volna be a testembe egy férfit úgy, ahogy azt a nők szokták általában.
Ha egy férfi a farkával a seggembe hatolna, férfiatlannak, szukának, köcsögnek és hasonlóknak érezném magam tőle.
honnan veszed, hogy ő full meleg, csak mert szeret egy férfit? Előírás, hogy bi csak lányokba lehet szerelmes? Ócska sablonszöveg.
Egyébként lehet furcsa a kérdés, de ezt tapasztaltam, biszex pasival. én meleg vagyok, és őt csak a passzív oldal érdekelte és úgy szopott, mint aki még nem szopott sohasem.:DD erre értettem, hogy r**ancosak. úgy szétb***tam, mint állat.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!