Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez biszexualitás lenne?
Figyelt kérdés
Izgat mások farka, hogy mekkora, milyen, stb. Szívesen megnézném pl pár haverét. Sőt azt is, hogy milyen ha veri pl. Nem vonzanak amúgy a fiúk. Tehát csak a méretük érdekel, meg hogy milyen.2015. okt. 16. 13:34
1/6 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok :) Nekem pl 16cm. Minden barátnőm szerint teljesen jó, de mégis mindig érdekelt az exeiké milyen volt, stb. Fura mi?
2/6 anonim válasza:
nem tudom, simán lehet, de tény, hogy nem mindig könnyű rájönni a saját orientációnkra. tanacsom, hogy próbálkozz: keress képeket meztelen fiúkrol a neten, esetleg menj el egy melegbuliba, ha tudsz(15- évesek vannak Budapesten pl. Alteregó vagy "Hello parti" ). ott nezegethetsz, és meglátod, tetszik-e, amit látsz, érzékelsz.
3/6 anonim válasza:
Mi az hogy izgat? Nézegetnéd? Kézbe vennéd? Szopnád?
Mert pl én jó néhány barátomnak tudom a farokméretét, akikkel ezeket megbeszéltük egymást között. Tehát a méretükre én is kíváncsi vagyok, de csak hogy összehasonlíthassam az övéket az enyémmel.
De ennél jobban nem érdekel.
4/6 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok én is, bár én szívesen verném is másnak és viszont. Ettől még nem tartom magam melegnek és binek se. Csak kíváncsi vok. HA több ilyen tali lesz akkor már logikusan nem csak kíváncsi vok.
5/6 anonim válasza:
ha tényleg nem vonzanak akkor nem hiszem h szexuális irányultság van benne. én nőként szintén kíváncsi vagyok ilyenekre. a többi nőnek ténylegesen mekkora a mellmérete (push up ugyebár..) a formája,fogása, milyen a bimbójuk, hogy nézhet ki alul (formára, szőrösségre). akár ismerős, családtag, az utcán egy ember. csak érdekel h pl ahhoz a szép kis pofihoz mi tartozhat. önmagamból kiindulva szerintem nem azt "képzelik el" amim és amekkora valójában. pusztán kíváncsiság.
6/6 anonim válasza:
Szerintem meg biszexualitás ez már,csak még nem vallod be magadnak. Izgat,ezt nem véletlen így fogalmaztad meg. Engem is izgat,már 12 évesen szívesen nézegettem másét,később a sok közös hokizás után egyre jobban rájöttem hogy biszex vagyok,pedig "csak" a másik farka érdekel,kézbe is szívesen venném,de a hátsó fertály tabu :) szóval szex csak nővel,mégis úgy gondolom ez már a biszex kategória. De ez csak 1 vélemény,fogod érezni hogy mi van. Ismerkedj,hokizz valakivel és meglátod mit fogsz érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!