Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet fiatal kezdő srácokkal ismerkedni? 18/F
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 19:59
2/22 anonim válasza:
pla
net
ro
meo
A vége pedig .com. Ez egy oldal neve, ami a legjobb meleg partnerkereső oldal szerintem, saját tapasztalatok alapján.
3/22 anonim válasza:
#2: attól függ, mint akar. Ha azonnal d*gni, akkorc tényleg jó. De szerintem a randi.gay.hu-n lrtelmesebb a felhozatal.
4/22 anonim válasza:
3:
Én általában azonnal dugni szeretek. Átmegy valamelyik a másikhoz, max. előtte dumálunk egy kicsit, de aztán egyből szopunk-dugunk. Én ezt szeretem. Ehhez ez az oldal tökéletes.
Ha "haverkodni, ismerkedni, randizni" akar valaki sokáig a szex előtt, akkor biztos jó a te oldalad. Azt nem ismerem. A sajátomat igen és az nekem remekül bevált.
5/22 anonim válasza:
Én is kezdő vok, de para h mindenki egyből képet akar. Nem akarok lebukni. F 25
6/22 anonim válasza:
Én szívesen szopatnék vagy dugnék tőlem fiatalabb fiút!
25F
Írhattok! :D
7/22 anonim válasza:
én teljesen kezdő vagyok
és a passzívon gondolkodtam
csak nem tudom milyen lehet
8/22 anonim válasza:
Budapesti, fiatal fiúk írhatnak, szívesen ismerkedek!
Minden jóban benne vagyok...
10/22 anonim válasza:
Ha valaki szopna egy jót, vagy szeretné, hogy megkeféljem, írjon privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!