Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A 20 év kôrűli fiűknak a 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20 év kôrűli fiűknak a 20 vagy a 30 év körűli fiűk jônnek be inkább?

Figyelt kérdés
O
2015. okt. 7. 15:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb 20 éves fiú örül, ha egyáltalán talál valakit és nem válogat.
2015. okt. 7. 16:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem találok egy normális 20 körüli meleg fiút sem?
2015. okt. 7. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hm, hát én 20 vagyok, és eddig az átlag életkor kb ilyen 27 volt, valahogy az idősebbeknek (25-30as) korosztálynak jövök be, mint inkább a sajátomnak...

szóval nekem mind1, annyi, hogy nézzen ki és legyen normális

2015. okt. 7. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

16-25 év. A gyakorlatban a legidősebb 26 volt, de utána már csak 23 vagy fiatalabb.

22/F, aktív

2015. okt. 8. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább harmincas, de mindegy, nem ez a legfontosabb. A legfiatalabb partnerem két évvel volt nálam fiatalabb (21-19), a legidősebb harminceggyel idősebb :) (22-53)

22F

2015. okt. 8. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt észrevettem, hogy a passzív srácok inkább idősebbet keresnek, az aktívak inkább fiatalabbat.
2015. okt. 9. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt vettem észre, hogy sehol nincs egy (számomra) helyes srác az én koromban. (21f)
2015. okt. 9. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7: Miről beszélsz? Ismerkedés akarása nélkül:

2 méter magas vagyok. Jóképűnek mondott, akit férfiak és nők is megnéznek. Hosszúkás szőke hajú. Sportos alkatú, 91 kg. Az arcom inkább kisfiús, mint férfias.

Análisan magamévá tennélek és kölcsönösen szophatnánk egymást.

Ez neked milyen például? Mondom, nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok hogy egyáltalán neked mik az elvárásaid.

2015. okt. 9. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem egyszerűen csak egy vékony, sportos helyes srác kellene, de pl neten eddig akárkivel beszéltem, egy sem volt olyan.. Lehet mindig csak pont azokba botlottam bele, akik nem jönnek be nekem? Elhiszem én, hogy sok sportos, vékony, helyes meleg srác van, csak én valahogy sosem találom meg őket, vagy ott vannak a környezetemben, csak nem tudom róluk. De hát nyilván nem próbálkozhatok be minden helyes srácnál. :D
2015. okt. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!