Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20 év kôrűli fiűknak a 20 vagy a 30 év körűli fiűk jônnek be inkább?
hm, hát én 20 vagyok, és eddig az átlag életkor kb ilyen 27 volt, valahogy az idősebbeknek (25-30as) korosztálynak jövök be, mint inkább a sajátomnak...
szóval nekem mind1, annyi, hogy nézzen ki és legyen normális
16-25 év. A gyakorlatban a legidősebb 26 volt, de utána már csak 23 vagy fiatalabb.
22/F, aktív
Inkább harmincas, de mindegy, nem ez a legfontosabb. A legfiatalabb partnerem két évvel volt nálam fiatalabb (21-19), a legidősebb harminceggyel idősebb :) (22-53)
22F
7: Miről beszélsz? Ismerkedés akarása nélkül:
2 méter magas vagyok. Jóképűnek mondott, akit férfiak és nők is megnéznek. Hosszúkás szőke hajú. Sportos alkatú, 91 kg. Az arcom inkább kisfiús, mint férfias.
Análisan magamévá tennélek és kölcsönösen szophatnánk egymást.
Ez neked milyen például? Mondom, nem ismerkedni akarok, csak kíváncsi vagyok hogy egyáltalán neked mik az elvárásaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!