Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan ember, aki hetero szexuális kapcsolat alatt kalandozott el meleg kalandba? Hogy éltétek meg?
Szia.
Én is hasonló cipőben járok és tanácstalan vagyok teljesen.
21/F
Én megértelek titeket, félre értés ne essék... Leírom testvérem történetét, ne lépjetek abba a cipőbe...
Nővéremnek van egy férje. Az elején minden hepi volt, aztán pár évre rá kimaradozott éjszaka. Kiderült, hogy neten pasikat keresett, és azokkal érezte jól magát. Rommá csalta testvérem, és nagyon meg is alázta. Bár az a majom kikezd nőkkel is, velem is kikezdett és anyánkkal is, az egy beteg állat. Annyiszor megígérte, hogy befejezi, és, hogy ez egy érzés benne (mint nektek) amivel nem tud mit kezdeni... Nővérem megbocsájtott neki... Aztán újra rajta kapta pasikkal, használta tesóm vibrátorát....
Csak arra kérlek titeket, legyen bennetek gerinc, még ha nehéz is. Nem hiszem, hogy ez kínos dolog lenne, én is biszex vagyok, és férjemnek nincs ezzel baja, sőt! Mindent az elején tisztázni kell... szerintem...
Remélem, dűlőre juttok, saját magunkat a legnehezebb leküzdeni. Csak fogadjátok el magatokat. Én is azt tettem :)
Mindenképpen beszélnetek kell erről.
Ezek olyan vágyak,melyeket meg kell beszélnetek egymással.Ezt a másik félnek is el kell fogadnia.
Aztán érkezhet a 3.fél---
Ezzel nem lehet mit kezdeni.
Mindenkinek el kell fogadnia onmagát,a társát is és a harmadik emberkét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!