Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult hogy akaratlanul szem/fültanúja voltatok egy ismerős pár szeretkezésének?
Ha igen, akkor tudtak róla? Feszélyezett a helyzet vagy kifejezetten izgató volt?
21.bi.L

Nos, én nem vagyok lány, de remélem, nem baj, ha válaszolok.
Ilyen élményem nem nagyon volt, csak gyerekkoromban a ez elmaradhatatlan szülőkre rányitás, illetve egy adott haveri, baráti körben tett pár napos nyaralás során.
Egyik alkalommal sem érdekelt különösebben.

Panellakás, vékony falak, szerintem nem kell ragoznom. Szomszéd srác szobája épp az enyém mellett. Nem egyszer hallottam már, ahogy a barátnője nyögdécsel. Izgató, néha masztizok is közben és a falat csikarom. :$
24/N/bi

Kérdező!
Veled előfordult már?
Vagy csak szeretnéd, ha előfordulna? :)

kocsiban hátul haveromat szoptaleacsaj nem néztem oda de félóra mulva én következtem mivel idenyult a csajszi és érezte hogy kemény és előre ült mellém
...fojtassam.....?

Sztem nem tudták, de volt rá példa hogy hallottam, többször is. Téglalákásokba is áthallatszik minden. És biza női sóhajok voltak.
Bizonyára Ők is hallották ha nálunk volt akcó.
Evvan ;)

Volt már hasonló!
F/60
de még várom az élményeket!
Nagyon pozitívan hat rám!

Előfordult már.
Leginkább az egyetemi kollégiumban. A falakon olykor sok minden áthallatszik. De a zuhanyzóban is előfordul, hogy néhány fülkével odébb ketten vannak benn. A legközvetlenebb, amikor a szobatársamat a nála alvó pasija éjjel d++++ meg tőlem két méterre, mert azt hitték nem ébredek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!