Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fővárosi 18 éves fiú vagyok és testi vágyat érzek más fiúk iránt, de kipróbálni még nem mertem. Biszex lennék?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat kérek!2015. szept. 28. 16:06
3/12 anonim válasza:
Ha csak pasik iránt érzed és a nők iránt nem, akkor nem biszex, hanem homoszexuális.
4/12 anonim válasza:
ohh én 16 évesen éreztem és csak 19 évesen próbáltam ki most 20 vagyok, minimális tapasztalattal :D
de nagyon jó volt :)
6/12 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel...egyfelől kipróbálnám nagyon, másfelől viszont tartok is tőle, szóval most egy picit próbálom napolni a dolgot (piszok nehéz!) aztán úgyis lesz valami!
20f
8/12 anonim válasza:
Szia!
Nem kell magad kategorizálni! Ha érdekelnek a srácok, akkor ismetkedj velük! Próbálj olyat találni, aki tetszik és van benne valami, ami megfog.
9/12 anonim válasza:
Nem mind1, hogy mi vagy? Mi ez a skatulyázgatás? Te egy ember vagy. Kinek akarsz megfelelni a társadalomnak? A szex zárt ajtók mögött zajlik, senkinek semmi köze hozzá ki kivel szexel, ha az nem ütközik törvényekbe. Egy normális ember nem aszerint ítél meg, hogy te kivel szexelsz, ha azt nem teregeted ki.
10/12 Ask Me válasza:
Ha a csajok totál nem érdekelnek, akkor homoszexuális vagy. Ha a fiúk mellett a csajok is érdekelnek, akkor biszexuális vagy. Még valami: Töröld a szókincsedből a "nem mertem" kifejezést, merd mert ha csalódás és/vagy kudarc is ér, örömöd a másságodban csak így leled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!