Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szopás, szopatás extrém,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopás, szopatás extrém, izgalmas helyen?

Figyelt kérdés

Szeretek orálisan kényeztetni, és úgy vettem észre, hogy bejönnek a nem szokványos helyek :)

Gondolom nem vagyok egyedül ezzel, de érdekelne, hogy kinek milyen érdekes kalandja volt ilyen helyeken?

Csak az igazat, kitalált sztori van a neten elég! :D

2015. szept. 16. 10:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Tesco parkoló.
2015. szept. 16. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Kollégium zuhanyzójában.
2015. szept. 16. 12:58
 3/12 anonim ***** válasza:
még nem volt ilyenben részem, de engem kényeztethetnél, valami extrém helyen ;) 22F
2015. szept. 16. 14:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát, nekem volt. Nagyjából... a szokásos szabadban, kocsiban mellett: MOL-os autópálya pihenő nappal kocsiban, gimis szertár, tesco wc, tesco parkoló fényes nappal délután, igaz sötétített üvegű kocsiban, pályaudvari wc, munkahelyi iroda, munkahelyi gépterem, lépcsőház, lépcsőházi bejárat előtt az utcán, a sövényen, parkolón túl kb. 50-60m-rel disco :D
2015. szept. 16. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:

fiú vagy? akk ez homi kategória, nem bi.

nekem volt suliba, de csaj szopott.:D

2015. szept. 16. 18:16
 6/12 A kérdező kommentje:

Pasi vagyok, de ez szerintem bi kategória, magam is az vagyok. Azt azért gondolom te is elismered, hogy a csajoknál ez másképp működik, általában nekik kell egy kis "kémia" :)

Ők ritkábban ugranak neki a faroknak csak úgy akárhol.

2015. szept. 16. 18:30
 7/12 anonim ***** válasza:
Kollégium zuhanyzó,parkolóban kocsiban,parkban,vonat wc :D imádom extrém helyen
2015. szept. 17. 08:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Én annak is örülnék ha végre vkivel kipróbálhatnám. 25 éves vok és nyáron jöttem rá h akarom... De eddig mindenkinek idős voltam
2015. szept. 17. 14:16
 9/12 A kérdező kommentje:
Én meg hogy örülnék egy 25 évesnek :D
2015. szept. 17. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
hajógyári sziget,városliget
2016. febr. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!