Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon baj hogy nemtudja?
Figyelt kérdés
Bi vagyok 22eves fiu de van baràtnőm de viszont akarok fiukkal is lenni de ezt nem merem elmondani neki felek hogy kidobna :/ !!!2015. aug. 27. 21:27
1/7 anonim válasza:
nyugodtan megmondhatod neki csal finoman kozold vele
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lenne utana folytatasa tuti :/
2015. aug. 27. 21:36
3/7 anonim válasza:
miert ne lenne? o nem szot elmenni sehova bararnojivel?
4/7 anonim válasza:
Szerintem az lenne a korrekt, ha elmondanád neki.
És, ha benne van a pakliban, hogy kidob érte, akkor is meg kéne tenni, mivel ezt szerintem joga van tudni.
Sajnos én is kidobnálak azonnal, mert számomra teljesen kiábrándító lenne a tudat, hogy a pasim előttem egy pasit dugott/egy pasi dugta...
5/7 anonim válasza:
Kövezzenek meg, de én nem mondanám meg. Sima kapcsolatokban se osztják sokszor meg a kalandokat. Ezt meg pláne, sőt ha kidobna lenne rá esély hogy kikürtöli mindenkinek, az meg neked se lenne jó. Ha kalandozni akarsz akkor inkább tartsatok szünetet vagy ilyesmi. Bevallani kész ostobaság ilyen szituban. :/
6/7 anonim válasza:
Hát igen, nem biztos hogy elkéne mondani. Lehet jobban járnál ha titokban csinálnád.. És nyugodtan lehet lehúzni engem ezért a mondatért..
7/7 anonim válasza:
Eléggé baj, hogy nem tudja... Háta mögött akarsz félrelépni? Minek vagy vele, ha ő nem elég neked? Szerintem addig ne legyen kapcsolatod, amíg nem tudsz megállapodni egy valakinél... Nem értem, hogy egyesek miért érzik felmentésnek a biszexualitást a hűség alól... Attól, hogy fiúkkal akarod csinálni, még ugyanúgy megcsalod!! Szerintem szakíts most, ne hülyítsd szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!