Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A legjobb barátom biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legjobb barátom biszex?

Figyelt kérdés

A történet elég hosszú.

1 éve ismerjük egymást, pár hét alatt nagyon jó barátok lettünk.

Mindent elmondunk a másiknak.

Mindig tudtam, hogy van bennem hajlam a melegségre, de nem foglalkoztam vele.

Amikor megismertem a haverom, egyből beindult bennem valami, ami azóta sem hagyott alább, sőt..

Róla tudni kell, hogy elég nagy nőcsábász. Rengeteg lánnyal volt egyűtt ezalatt az egy év alatt is.

Nekem is volt egy barátnőm, de amióta megismertem a haveromat, nem működött a szex és szétmentünk.

A lényeg:

A haverom gyakran alszik nálam, szoktunk inni és bulizni. Egy ilyen alkalommal megpusziltam a nyakát, mire ő a mellbimbómat. Utána én is neki és viszonozta ismét.

Másnap bevallottam neki, hogy valszeg biszex vagyok, mert élveztem és merevedésem is lett abban a helyzetben.

Azóta is aludt nalam többször, ha iszik akkor hagyja magát tapizni.

Volt, hogy fürödtünk, én bementem fogatmosni, ott állt előttem pucéran. Az ujjammal meglegyintettem a farkát és viszonozta.

Olyan is volt, hogy ha látja, hogy szar a kedvem, akkor elkezd kicsit tapizni.

Engedte, hogy aludjak a mellkasán, viszont sosem kezdeményez semmit.

Ha teljesen józan akkor többnyire nem enged semmit és ellök ha hozzáérek.

Szerintetek lehet bármi hajlama a dologra? Merevedése sosem volt mellettem, amikor az enyém kemény, mert olyan szituáció volt, az övé petyhüdt. Sokszor mutogatja, rázogatja de meg sem moccan neki.

Nem igazodok ki rajta sehogy sem, érdekelne a véleményetek

2015. aug. 17. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan van benne hajlam szerintem, de lehet nem fogadta még el magában ezt. Nem hinném, hogy csak azért csinálja, hogy neked jó legyen. Pláne hogy tudhatja, hogy te többet is akarnál.:)
2015. aug. 17. 13:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Biztosan tudja, elég konkrét jeleket adok. Attól tartok, ha bepróbálkozok, és összehozunk valamit, akkor másnap, ha mind a ketten jozanok leszünk megbánjuk és tönkremegy a barátságunk... :/

22 évesek vagyunk egyébként.

2015. aug. 17. 13:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem beszélsz vele erről nyíltan. Kérdezd meg hogy mi lenne ha...:) ha vagytok olyan viszonyba akkor meg tudjatok beszelni es tudsz ugy viszonyulni!
2015. aug. 17. 13:42
 4/8 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok benne, tiltakozna a dologtol.

Ha reszeg es tapizom akkor tobbnyire nem tiltakozik, ilyenkor kellene tovabb lepnem de nem merek. Feltem a baratsagunkat.

2015. aug. 17. 16:14
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg akkor kérdezd meg tőle hogy mi lenne ha amikor részeg:) ha akkor beleegyezik, te megkerdezted. Amugy nem gondolom hogy ramenne a baratsagotok!:)
2015. aug. 17. 16:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm :)
2015. aug. 17. 18:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyes:) remelem sikerül!
2015. aug. 17. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem, hogy egy igazi nőcsábász tipusú férfi bele menne egy meleg kapcsolatba. A pia sok mindent kihoz az emebrből ismerek egy nőcsábász pasit aki a legjobb haverjával smárolt részegen csak úgy hülyéskedtek h milyen lenne kipróbálni egy férfival és megtették. Azt mondta jól esett neki és a haverjának is, ezt be merték vallani egymásnak, de puszta kiváncsiságból tették. Ha történik valami köztetek beszéljetek róla utána előbb az ő véleményét tudd meg milyen volt mit gondol erről stb., de ha ő is csak kiváncsiságból tette s jó volt s ennyi akkor jobb ugyanezt mondod te is, különben rámehet a barátságotok. Én lány vagyok és csókóloztam barátnőimmel de egyszer nagyon megijesztett h a barátnőm azt mondta összezavarta ez a csók az érzéseit. A heteróknál nincsenek ilyen érzések, csak kiváncsiság,s mert buli van s mert iszunk
2015. szept. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!