Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátom biszex?
A történet elég hosszú.
1 éve ismerjük egymást, pár hét alatt nagyon jó barátok lettünk.
Mindent elmondunk a másiknak.
Mindig tudtam, hogy van bennem hajlam a melegségre, de nem foglalkoztam vele.
Amikor megismertem a haverom, egyből beindult bennem valami, ami azóta sem hagyott alább, sőt..
Róla tudni kell, hogy elég nagy nőcsábász. Rengeteg lánnyal volt egyűtt ezalatt az egy év alatt is.
Nekem is volt egy barátnőm, de amióta megismertem a haveromat, nem működött a szex és szétmentünk.
A lényeg:
A haverom gyakran alszik nálam, szoktunk inni és bulizni. Egy ilyen alkalommal megpusziltam a nyakát, mire ő a mellbimbómat. Utána én is neki és viszonozta ismét.
Másnap bevallottam neki, hogy valszeg biszex vagyok, mert élveztem és merevedésem is lett abban a helyzetben.
Azóta is aludt nalam többször, ha iszik akkor hagyja magát tapizni.
Volt, hogy fürödtünk, én bementem fogatmosni, ott állt előttem pucéran. Az ujjammal meglegyintettem a farkát és viszonozta.
Olyan is volt, hogy ha látja, hogy szar a kedvem, akkor elkezd kicsit tapizni.
Engedte, hogy aludjak a mellkasán, viszont sosem kezdeményez semmit.
Ha teljesen józan akkor többnyire nem enged semmit és ellök ha hozzáérek.
Szerintetek lehet bármi hajlama a dologra? Merevedése sosem volt mellettem, amikor az enyém kemény, mert olyan szituáció volt, az övé petyhüdt. Sokszor mutogatja, rázogatja de meg sem moccan neki.
Nem igazodok ki rajta sehogy sem, érdekelne a véleményetek
Biztosan tudja, elég konkrét jeleket adok. Attól tartok, ha bepróbálkozok, és összehozunk valamit, akkor másnap, ha mind a ketten jozanok leszünk megbánjuk és tönkremegy a barátságunk... :/
22 évesek vagyunk egyébként.
Biztos vagyok benne, tiltakozna a dologtol.
Ha reszeg es tapizom akkor tobbnyire nem tiltakozik, ilyenkor kellene tovabb lepnem de nem merek. Feltem a baratsagunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!