Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önző dolog, ha azt szeretném hogy a párom kényeztessen, én viszont őt nem?
Figyelt kérdés
L2015. aug. 14. 16:34
1/9 anonim válasza:
Eléggé. Akkor legalább ne várd el
2/9 anonim válasza:
attól függ, ha mindig így van, és te soha nem csinálod fordítva akkor igen önző
22F
4/9 anonim válasza:
Ha en elvinnelek teged egy rohadt draga etterembe, de Te nem zabalsz, csak nezed, az onzo dolog lenne?
5/9 anonim válasza:
nem lenne
simán belefér h felváltva kényeztetitek egymást
és nem egyszerre
nőként jobban el tudsz lazulni
és amúgy is a pasik akadnak ki ezen
majd legközelebb majd ö kap
6/9 anonim válasza:
Na, ezt nem velünk kellene megbeszélned. Ha ő belemegy, akkor nem önzőség.
7/9 anonim válasza:
Nem önző. Én szeretem kényeztetni a barátnőmet, de nem várom el tőle, hogy ugyanezt megtegye. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!