Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire számít furának, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít furának, hogy 20 éves bi srácként a némileg idősebb,30 körüli férfiakhoz vonzódom?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint ők azok, akik mind az ágyban, mind az élet egyéb területein igényesek, és engem ez tud megfogni. Szerintetek ez gond?

20/F bi passzív

2015. aug. 10. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura, és még csak nem is extrém a korkülönbség.

Nekem kb. 35 éves volt a legidősebb férfi, aki iránt vonzalmat éreztem, még csak nem is feltétlenül szexuális értelemben.

De ha igen, akkor sem gáz.

Amúgy is azt mondják egy férfi körülbelül harmincas évei körül van a csúcson, és tényleg: energikus, érett, többnyire van karrierje, de ugyanakkor még javában fiatal.

Ha kinőtted a kamaszkort (márpedig 20 évesen már te is érett férfinak számítasz) akkor valahogy kitolódik az a korkülönbség, ami extrémnek mondható egy párkapcsolatban.

(Pl.: Ha 30 éves férfi 24 éves nővel kezd, kevésbé hangzik furcsán és elítélendőn, mint 18 éves srác 12 éves lánnyal, pedig ugyanúgy 6 év a korkülönbség.)

Annyi talán, hogy 30 felett talán az ember jobban gondolkodik családban, házasságban, ami egy huszonévesnek talán még korai, és ebből adódhat némi konfliktus, de tekintve, hogy Magyarországon perpill egyik sem legális...

Mindegy. Vonzódj csak nyugodtan hozzájuk, az égvilágon semmi rossz nincs benne. :)

21F

2015. aug. 13. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!