Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » 2 fiú,1 lány felállásnál mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 fiú,1 lány felállásnál mi a véleményetek, ha egyszerre van a farkatok egymás mellett egy lyukban?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 20:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
96%

Bővel lehetséges egy átlagos nőnél is,de ki kell tágítani.

Eleinte finoman.

Hogy fura-e,hogy egy másik farok dörgölődik a tiédhez?

Nem tudom,de akár izgató is lehet.

Nekem nem volt benne részem,de kipróbálnám.

2015. aug. 11. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
96%
Én sem csináltam még, de kipróbálnám, eleggé izgat a gondolat.
2015. aug. 11. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Ha jó a punci engem nem zavarna ha ott a haver dákója is,jól megcsinálni, bele élvezni,aztán hármasban zuhany.ott még akár egyszerre le is szophat minket és így lenne teljes a nap ;)
2017. dec. 3. 07:07
 14/15 anonim ***** válasza:
97%

A két pasis hármasoknak, talán ez az egyik legnehezebben kivitelezhető, de legizgalmasabb, fantasztikusabb póza. Nem árt egy kis összeszokottság, de ha a pasikat nem zavarja, h egymáshoz érnek, akkor frenetikus élményben lesz része mindenkinek.

Megfelelő izgalmi állapotban szinte mindegyik nö képes rá, a női hüvely úgy van megtervezve, hogy egy újszülött is kiférjen, nemhogy két kb 6 cm átmérőjű farok be. Persze a hangsúly itt is az előkészítêsen van, nem ezzel kell nyitni egy hármast :)

Tapasztalataim szerint, ha az egyik pasi bent van, szép lassan be fog tudni csúszni a második is. Akikkel ezt átéltük mindannyian élveztük, főleg a hölgyek. Az ahogy egy forró punci a szokottnál jobban szorít, miközben a hölgymény élvez a közted és a másik pasi között, plussz érzed a másik farok mozgását... leírhatatlan. Ha egyikünk elélvezett, általában rántotta magával a többieket is :)

2017. dec. 3. 13:07
 15/15 sandrisbp ***** válasza:
100%
14-es: az érzékletes leírásodtól felállt a farkam....
2021. márc. 6. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!