Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, szerintetek izgató,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek izgató, ha egy lány hangos szex közben?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják, hogy az undorító, mert pl. egy társasházban nem tartozik másra. Meg hogy biztos csak megjátssza.

Szerintem hülyeség.

Miért baj az, ha valaki hangot ad az élvezeteknek, míg normális, kulturált módon teszi?

Engem pl. nagyon is felizgat, ha ilyen a partnerem. ;)

21/B/L

2015. aug. 7. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
A hangos meg a kulturált azért üti egymást, ezt kéne érezni. Amíg a szomszédba nem hallatszik át, úgy nyög, ahogy jól esik, de attól még ne felejtsük már el, hoyg nem öszötnállatok vagyunk és nem tartozik a szomszédra a szerelmi élet.
2015. aug. 7. 20:44
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
És te is szoktál hangosan nyögni amikor élvezel?
2015. aug. 7. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
engem izgat 22 F :D
2015. aug. 7. 21:00
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Jobban felizgat a halk, kéjes szuszogása, mint a nyögése.
2015. aug. 7. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
Enis hangos vagyok szex kozben .. es a pasim imadjaaa.. ;))
2015. aug. 7. 21:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem. Nagyon izgat 23l :)
2015. aug. 9. 10:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Engem is és én is ilyen vagyok :)

21/L/L

2015. aug. 9. 10:56
 8/10 anonim ***** válasza:
98%

Társasházban tényleg vékonyak a falak, de kit érdekel! Egyszer vagyok fiatal! :P

21/L/L

2015. aug. 9. 10:56
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Engem zavarna...ahogy az első válaszoló írta,nem kéne mindenkinek tudnia,hogy mit csinálnak a másik szobában. Ráadásul a túl hangos nyögés engem inkább a fájdalomra vagy problémára emlékeztet,nem kimondottan arra,hogy a másik élvezi...Ha jobban belegondolok...kicsit elfog az undor,ha egy lány sikítozva vonaglik mellettem. Az élvezet kimutatása pont azért jó mert kellően halk,sejtelmes és finoman adja tudtodra,hogy tetszik neki a dolog. Szerintem ez nagyon aranyos és jó hallani,de képzeld el,hogy valaki éppen szeretkezik veled,örömet okoz te meg ott sipákolsz. Hát minden esetre engem ez taszít.
2015. aug. 9. 11:07
 10/10 nyitott fiú ***** válasza:
94%
Hangos és nem zavar, sőt élvezem 100/F
2015. aug. 10. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!