Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hosszabb tortenet, most eltem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszabb tortenet, most eltem at eloszor ilyet, van remeny? . /tobbi lent/

Figyelt kérdés
Volt egy lany akivel egy kirandulason ismerkedtem meg, es nagyon joban lattunk eleg hamar, sok kozos vonasunk volt es nem arra ment ki a jatek hogy felszedjuk egymast, hanem csak jol ereztuk magunkat egymas tarsasagaban... es eltelt kb. 2 het, es kezdett elzarkozni elolem, majd kozolte velem, hogy nem rontottam el semmit, csak nagyon belementunk ebbe es hogy nem hinne hogy igy osszeillenenk... Ebbe nem torodtem igy bele, mert ez igy egyszeruen nem volt kerek, hogy minden annyira jo volt vele, es latszott hogy o is felszabadultan elvezi es utana minden elozmeny nelkul ilyet mond... Igy hat elhivtam, hogy megbeszeljuk ezt az egeszet, ami lenyegeben sikerult is... Bocsanatot kert amiatt hogy olyan erzest keltett bennem hogy mi osszejohetnenk es tenyleg nincs semmi baja velem... egyet leszamitva, hogy fiu vagyok. Eloszor nem tudtam ertelmezni, aztan kezdtem kihagyni ahogy a szavakat osszefuzte a logika... szoval ő biztos hogy nem hetero ezek szerint, de akkor mi? Lehetne ebbol meg kihozni valami ertelmeset "szamomra" hogy legyen valami koztunk? 16/Hetero/F
2015. aug. 7. 03:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem csak hülyére akar venni.
2015. aug. 7. 03:29
 2/18 A kérdező kommentje:
de csinalt olyan dolgokat amiket csak egy "ferde" csinalna szoval nemhidzem/tudom
2015. aug. 7. 03:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen meggyőződéses leszbikus?

Azt azért nehezen hinném.

Szerintem még mindig hülyére vesz.

2015. aug. 7. 03:51
 4/18 A kérdező kommentje:
hulyere venne? de minek? amugy picit tenyleg furcsa h 16 es elkotelezett lezbikus... talan vhogy vissza lehetne teriteni normal palyara, vagy valami?
2015. aug. 7. 03:59
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Minek? Hát csak úgy heccből, mert fiatal és megteheti.

Szerintem ne foglalkozz vele. Annyi lány van még a világon minek a lelki szegényeket akarod istápolni?

2015. aug. 7. 04:01
 6/18 A kérdező kommentje:
lol sztem azert mert en is az vagyok es ezt felfedeztem benne...
2015. aug. 7. 04:05
 7/18 A kérdező kommentje:

deeee hat oke... atgondolom amit mondasz.

bar ez is csak egy velemeny a semmibol igazabol... hm.

nehez merlegelni :/

2015. aug. 7. 04:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

'kicsit tenyleg furcsa h 16 es elkotelezett lezbikus...

Írtad, hogy te is ugyanannyi idős vagy. Megkérdezhetem, hogy te mennyire vagy biztos benne, hogy kizárólag a nőkhöz vonzódsz szexuálisan, és mennyi esélyt látsz arra, hogy valamikor a jövőben vagy férfiak iránt is, vagy kizárólag férfiak iránt érezz szexuális vágyat?

2015. aug. 7. 04:41
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de az ő dolga, ha nem akar összejönni veled, akár hetero/biszex/leszbikus, akár csak úgy érzi. Nem tudom, hogy mit olyan nehéz ezen megérteni és tiszteletben tartani. Nincs szüksége rá, hogy kitaláld ki ő, "megtérítsd", magadévá tedd, se semmi ilyen hülyeségre! Ha nem vagy képes elfogadni, hogy nem akar többet tőled, a legjobb amit tehetsz, hogy békén hagyod!
2015. aug. 7. 05:35
 10/18 A kérdező kommentje:
8# Hat eddig csak a nok erdekeltek, es nem hiszem hogy a ferfiak hasonlo vagyakat tudnanak bennem ebreszteni, de ez most majdnem mindegy, nemde?
2015. aug. 7. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!