Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lennék ha vágyom rá, hogy fiú felett "uralkodhassak"?
Figyelt kérdés
Tehát mintha szolgám lenne használhassam kedvemre és így akár a farkam veressem vele vagy szexre használjam. De csak úgy érdekel ez az egész, hogy ilyen leosztásban. Tehát ahol nincs választása a másiknak. F 252015. aug. 4. 10:23
1/12 anonim válasza:
Nem biszex vagy hanem magyar politikus jelolt
3/12 anonim válasza:
Igaza van az első kettőnek. Lehetsz biszex is, de inkább rejtett hatalomvágy lehet a dolgok hátterében.
4/12 anonim válasza:
Na, mond, mit kell csinálnom és megteszem!
5/12 anonim válasza:
Ez nem biszexualitás, hanem náci attitűd.
6/12 A kérdező kommentje:
Jézusom.Kiforgattok. Az izgat h fiúként olyat csinál a másik srác amit amúgy nem tenne meg. De már kutatgattam. Ez DOMINANCIA és csak egy SUB fiú kell hozzá. Amiket ti írtok az meg butaság :D
2015. aug. 4. 17:17
7/12 anonim válasza:
Ez pont az, hogy heteróként nem tennék semmi olyat. Viszont ha parancsot adsz megteszem!
8/12 anonim válasza:
Mégis ki tenne meg olyan dolgot és miért, amit egyébként nem tenne meg?
Ezt nem nagyon értem, bár lehet, hogy csak fáradt vagyok.
9/12 anonim válasza:
Engem is izgatna, ha egy domináns férfinak olyat kellene megtennem, amit heteroként nem tennék. Viszont lehet, hogy ez csak a fantáziámban jó, a valóságban meg nem tetszene... F28
10/12 anonim válasza:
Én nagyon szívesen kipróbálnék egy ilyen bizarr kapcsolatot, a másik oldalon :)
F22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!