Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nővel aki nálam jóval idősebb és nagyon gazdag. Bejövünk egymásnak, de félek az elvárásaitól szexuális téren. El akar vinni nyaralni! Mit tegyek? 21/F
Figyelt kérdés
2015. aug. 3. 12:34
11/25 anonim válasza:
Mit tegyél? Csomagolj,de gyorsan!Szívesen lennék a helyedben :-)Nem biztos hogy lesz még egyszer ilyen szerencséd.Sokan csak álmodozunk ilyenről.Ne félj az elvárásaitól,engedd hogy irányítson,fogja tudni mi a jó.
12/25 anonim válasza:
Nyilván csinálj, ami neked jólesik, csak én meg jókat szórakozom azon, hogy ha ugyanezt a kérdést egy 21 éves nő írta volna ki egy "nagyon gazdag" 40 éves férfi ajánlatával kapcsolatban, akkor már legalább 2-3 oldal lenne tele olyan hozzászólásokkal férfiaktól, hogy mekkora büdös nagy ri.banc. :-))
13/25 A kérdező kommentje:
Szégyenlős vagyok :(
2015. aug. 3. 14:42
14/25 anonim válasza:
Ne legyél, ha már elhívott, akkor látott benned valamit és ne is görcsölj rá, élvezd és éld meg a pillanatot.
15/25 anonim válasza:
A 12-es válaszolát nagyon adom,teljesen így lenne a dolog,ami egyszerűen röhejes.:)
Kedves kérdező,te pedig menj el vele,nyugi,jó lesz,gondolom nem ő lesz az első nőd.A másik,amire viszont gondolj,ha az a nagyon gazdag nőcske rájön,hogy 20 évvel fiatalabb vagy(ami szex terén elég kecsegtető),és mikor ő 60+-os lesz,te akkor még csak 40,akkor bajok lehetnek.Nehogy akkor vedd észre magad,amikor már nem tudsz szabadulni.
16/25 A kérdező kommentje:
15-ös ezt kifejtenéd bővebben? Konkrétan mire gondoltál?
2015. aug. 3. 17:51
17/25 anonim válasza:
Mire a nő 60 lesz,kb. huszonötödszörre fogja lecserélni a kérdezőt egy még fiatalabbra.
18/25 anonim válasza:
Menj el nyaralni. Ezt úgy mondom, hogy nőként 19 évesen egy 40-es pasival jártam, ugyanilyen volt a kapcsolatunk. A szex? Soha senkivel nem volt olyan jó, mint vele. ;) Szerintem mindkét nem esetében nem árt a 18-21-es időszakban egy idősebb partnert szerezni. Csak tanulhat tőle az ember, minden téren. 24/N.
20/25 anonim válasza:
#19 ja csak azóta eltelt 7 év, v. szerinted aktuális még ez a kérdés?.. 🤣😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!