Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Már egy ideje fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már egy ideje fantáziálok arról hogy leszop egy férfi és én is őt! Néha úgy érzem megtenném, máskor pedig nem! Vélemény? Értelmes emberektől! Párkapcsolatban élek és nővel!

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én már csináltam, baromi jó!!!!!!!!!!
2015. júl. 31. 23:20
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlo problemaval allunk szemben. :) parommal par napja beszerlgettunk szextemaban es kerdezgetni kezdett arrol hogy milyen szopni... Arrol ne beszeljunk milyen tulreszletesen le sikeult irnom de a vegen kinyogte hogy "lehet kiprobalna". Nem nagyon feszegettem a temat azota mer tlattam hogy ez erzekenyen erintette, tudom milyen, bar probaltam elmagyarazni neki hogy ettol o meg nem lesz komeleg. :) engem peldaul beindit a gondolata hogy megnezzem a parom egy masik pasival :D de rajta mulik. Ahogy az is hogy ezt elfogadja e mert en 100%ban. :) tenyleg azt tudom javasolni hogy beszelj paroddal. Ha rafinalt a holgy akkor talan kitalalhattok ilyesmi jatekokat is. En is gondolkozok hasonlokon noha paromnak meg nem szoltam rola de majd ha odajutunk eloveszem neki a tippeket :D

Hajra, esne szegyelld magad! A szopas nagyon kulonleges legalabbis az en szememben, en is sokat gondolkoznek rajta ha fiu lennek, foleg egy baratno mellett aki imadja es technikasan tudja csinalni,nem csak muszajbol :p

2015. aug. 2. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaigen... 19/l

Elozo voltam xd

2015. aug. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!