Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti kipróbálnátok egy csinos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti kipróbálnátok egy csinos Transzival? Gondolom mindenki fújjog, de legalább egyszer átfutott a fejecskéjében

Figyelt kérdés

25 éves Transzi vagyok, és elég sok hideg-meleg élményeim vanak.

Nagyrészt mindig udvarolnak nekem, de mások előtt már köpködnek..

Miért ilyen a magyar nép? miért nem lehet elfogadni azt, aki valóban csinos?!

2015. júl. 27. 20:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ha megvan a kémia...

Az meg nem az én stílusom, hogy gerinctelen módon szégyelljem és letagadjam mások előtt a dolgot.

2015. júl. 27. 22:09
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan kell téged elképzelni? Fiú testű vagy, de nőies megjelenéssel, öltözködéssel? Vagy milyen?
2015. júl. 27. 23:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen megismerném, szívesen tölteném vele a legtöbb időmet, mert érdekelne a személye. Valószínűleg nagyon vonzana is. Kíváncsi lennék az életére, a stílusára, a gondolkodására, érzelmeire. A test- és szépségápolási témaköre kiemelten :P A szeretkezést nem hiszem, hogy megtenném, mivel magam sem tudom mi is vagyok még ;) Szóval egy gyönyörű shemale-t nagyon vonzónak találok .. és, ami még fontosabb: Ugyanolyan emberek mint bárki!
2015. júl. 28. 10:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kipróbálnám.
2015. júl. 29. 11:52
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok, megborotválkozva nagyon lányos a beütésem, szép lányos az arcom és szőrtelenítem is magam mindenhol. Egy hetero fiúval egyszer lefeküdtem, mondjuk nem ő kezdeményezett, hanem én, de nem ez a lényeg.

A privát életben ő is fújol a melegekre, vagyis hallottam egyszer, hogy milyen undorító szerinte. Akkor miért tesznek ilyet?

Egyébként imádnivaló a pasi, csak ezt szégyennek élik meg, vagy nem tudom.:/

2015. júl. 29. 14:06
 16/24 anonim válasza:
100%
Én teljes mértékben elfogadom a Transzneműeket. Sőt! Még érdekel is a téma, és kérlek nekem is küldj Magadról képeket. :)
2015. júl. 30. 21:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
ha én csinosnak találom akkor kipróbálnám. már elég sokszor eszembe jutott de nem osztottam meg senkivel, ismerni meg nem ismerek egyet sem. sajnos még beszélgetni se beszéltem soha pedig szívesen kérdeznék tőle ezt-azt.
2015. júl. 30. 22:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodás nélkül,és nem szégyellném
2015. júl. 31. 06:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam, és nem bántam meg. :-)

egy 40-es

2015. júl. 31. 07:06
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia. 25f vagyok és szívesen ismerkedek.

Egyszer már megismertem egy travit és nem tudtam h az annyira nőies volt. Azóta érdekel és szívesen barátkozóm. Írj ha gondolod

2015. szept. 12. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!