Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mi? (Nem hosszú, többi lent)
Nemrég voltam egy fesztiválon, ahol a napunk nagy részét egy bizonyos helyen töltöttük a társasággal. Ott volt egy lány, akinek nemhogy a nevét nem tudom, de az összes kommunikációnk is annyi volt, hogy első nap útbaigazítást kértem tőle. A lány egyébként szintén nagyon sokat lógott ott, s azt vettem észre, hogy minduntalan meg-megakad rajta a szemem, pedig egyáltalán nem tartottam szépnek, inkább egyedinek, mondjuk csúnya sem volt. Aztán az utolsó nap épp a sátrunk előtt ültünk, mikor láttam, ahogy kicsit távolabb sétál pár emberrel, ő nem nézett felénk, én viszont azon kaptam egyszer csak magam, hogy nagyon bámulom (annyira, hogy feltűnt a társaságból pár embernek, de elég sok ember volt arra, szóval nem tudták, kit néztem ennyire).
Én heterónak tartom magam, bár smároltam már lánnyal, de akkor nagyon részeg voltam.
Ezt viszont nem tudom hova tenni, hogy ez mégis mi volt, erre kérnék értelmes ötleteket.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!