Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak ti kipróbálnátok egy fiatal fiúval? Ha csináltátok már elmesélitek milyen volt?
Figyelt kérdés
21 kezdő passzív2015. júl. 13. 15:51
21/27 anonim válasza:
Mennyire vagy még kezdő? Mesélnék, személyesebn! 😊
22/27 anonim válasza:
Kipróbálnám, de csakis szőrtelen sportossal. 20-30 év korkülönbség az ideális.
23/27 anonim válasza:
negyvenes kezdő vagyok, de kipróbálnám egy 25 év körüli passzívval....
24/27 anonim válasza:
Én bizony szívesen kipróbálnám, amíg még jól működik... 50+ ffi
25/27 anonim válasza:
Nem mai a téma, de aktuális ma is, azt gondolom. Én 50 elmúltam és mindig is fiatalabb srácokat nézek videókon, az életemben is volt ilyen kapcsolatom. Többet, gyorsabban, keményebben tudnak, mint én, de mivel passzív vagyok, így ez nem jelent akkora problémát. Most nincsen senki a képben, de ha lenne, nyitott lennék egy fiatalabb alkalmi kapcsolatra.
26/27 NNNándi válasza:
24 évesen 14 évessel. A legjobb szex kapcsolatom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!