Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, mit tegyek?
Van egy lakótársam, aki elmondta nekem, hogy biszexuális. Ő a lány szerepet kedveli, mondta, mi a neve, de nem tudom már pontosan. Engem nem zavar. De amióta elmesélte és látta, hogy nem gyűlölködöm, elkezdett nyomulni :D
Rendszeresen hozzámér, és a minap nyíltan felajánlotta, hogy lecumizna. Azt mondta, gondoljak lányra közben, meg ilyenek. És azóta ezen kattog az agyam. Mert nem vagyok fiúpárti, de mivel fél éve nincs barátnőm, hiányom van. :D
hetero férfi ilyenen el se gondolkodik akkor sem ha nincs 6 éve senkije :)
de ha neked be jön hát hajrá :D az a lényeg hogy jól essen
Én már rengeteg ilyennel találkoztam volt is tapasztalatom benne:D Heteróként, ha valaki tényleg rég volt szexuális kapcsolatba kívánhatja csak azt amit leírt. Hány haver kiveri egymásnak stb...Ettől még nem leszel nem hetero, ha megengeded neki. Viszont, ha többre gondolsz ezen felül, hogy ő csinálja akkor már ott másról van szó. :D
Szóval ebbe semmi nincs szerintem.:)
16/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!