Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapattársaimmal kivertük egymásnak, ez most melegség?
Figyelt kérdés
már többször is láttuk egymásnak zuhanyzáskor, állva is, de eddig nem volt semmi. Tegnap Szlovákiába volt meccsünk, utána ott aludtunk egy szállóba, és ez történt... (kort nem írnék, max privátba ha nem baj)2015. jún. 25. 10:44
11/22 A kérdező kommentje:
akkor ez nem is annyira szokatlan? :O
2015. jún. 26. 10:35
12/22 anonim válasza:
Velem is történt hasonló egy kosármeccs után a zuhanyzóban, de mi nem egymásnak vertük, csak mindenki a sajátját, hogy megnézzük, ki mennyi ideig bírja verni ( mellesleg én bírtam legtovább, de most nem lényeg :D).
A lényeg hogy sztem nem vagy meleg, hiszen én se vagyok az, mondjuk mi eddig nem mentünk el hogy egymásét fogdossuk, de nem is mentem volna bele. Ha nem te kezdeményezted, hogy egymás p*csét verjétek, akkor nem hiszem hogy meleg lennél, ha akarod írd meg priviben hogy mi volt pontosan, de sztem nem kell agódnod.
13/22 anonim válasza:
persze hogy nem vagy az ha az lennél akkor még egyszer megtennéd ágyak fognának el ez csak egy fiatalkori hülyeség.
16/22 anonim válasza:
Ez csak a meccs utáni magas adrenalin szint okozta izgatottság homoerotikus csoportos levezetése.
17/22 A kérdező kommentje:
akkor ez nem is annyira gáz?
2015. jún. 30. 15:10
18/22 anonim válasza:
Biztos izgalmas lehetett, mi is csinálunk ilyet a mai napig is a haverjaimmal. Sokszor le is szopjuk egymást, vagy mindenki bele hokizik ugyanabba a kotonba, ilyet is szoktunk csinálni 17/F
19/22 A kérdező kommentje:
húú az elég kemény lehetett.. :DD
és nem is csak egyszer csináltátok?
2015. jún. 30. 16:13
20/22 anonim válasza:
Én is részt vettem már vmi hasonlóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!