Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam mar szerelmes lanyba nehany eve es udvarolgattam is neki. Vegul bevallottam hogy szeretem es nem lett semmi "baj" viszont semmilyen kapcsolatom sem lett vele. Az ezutani evben csak a fiuk vonzodtak. Akkor meg azthittem hogy minden fiu igy van ezzel es hogy majd elmulik. De ez nem igy lett. Mai napig is csak a fiuk vonzzanak es csak egy fiuval tudnek elkepzelni parkapcsolatot. Biszexnek vallom magam, mert mar voltam szerelmes lanyba, de lassan ugy erzem hogy teljesen meleg vagyok. Akkor most mi van, az erzeseim meg valtozhatnak? (Ez az idoszak, amit leirtam 3 ev volt, belertve a mostanit is)2015. jún. 24. 11:23
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy a lányok csak a "kísérletező korszakodba" fértek bele, ez egyszerű kíváncsiság, vagy fellángolás, egyébként ha csak a fiúk vonzanak és csak velük tudsz elképzelni kapcsolatot akkor meleg vagy.
2/5 anonim válasza:
korod?
mert ez az idővel változik,és csak 20éves korod körül lesz végleges.
3/5 A kérdező kommentje:
Még csak 14 vagyok
2015. jún. 25. 16:34
4/5 anonim válasza:
Jaj istenem 14 évesek meg a "szerelem"...
5/5 anonim válasza:
Előzőnek mondanám ,hogy én is ugyanebben a korban lettem szerelmes és akkor kezdett el tudatosulni bennem ,hogy meleg vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!