Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan korombeli srác,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan korombeli srác, aki felvilágosítana?

Figyelt kérdés

Hogy milyen amikor egy fiúval vagy együtt?Miben másabb?Mitől jobb?Mennyivel szabadabb?

Mostanság szoktam ezen gondolkozni,hogy milyen is lehet fiúval együtt lenni.

2015. jún. 20. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:
81%

Eddig 5 lánnyal és 3 fiúval voltam az életben.

A legfontosabb dolog, amiben másabb egy fiúval mint egy lánnyal:

EZERSZER KÖNNYEBB ÖSSZEHOZNI A SZEXET.

Mi kell ahhoz hogy lánnyal legyél? Megszólítani őket, ismerkedni velük, odatenni magad, jófejnek lenni és sokszor várni. És persze viselni eközben az elutasításokat.

Mi kell ahhoz hogy fiúval legyél? Felmenni egy partnerkereső oldalra, találni fél nap alatt srácot akivel tetszetek egymásnak és aznap vagy másnap találkozni. Ennyi.

Én amúgy fiúkkal is alapvetően aktív vagyok. A kölcsönös orál megvan, de mindig csak én dugom a fiúkat. Ha ennyire nyitott vagy rá, hogy már erről fantáziálsz, akkor

-semmi különbség nem lesz számodra abban, hogy egy fiú szop téged vagy egy lány

-semmi különbség nem lesz számodra abban, hogy egy fiút dugsz vagy egy lányt

Csókolózni nem igazán szeretek fiúkkal, mert az más és zavar hogy ott van a borosta még ha frissen borotválkoztak akkor is. Ez a legnagyobb különbség.

2015. jún. 20. 16:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Bizony a fiúk jobban tudnak szo. ni csókolódzni én sem szeretek fiúval csak lánnyal
2015. jún. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!