Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és hónapokig gyötrődtem azon hogy meleg vagyok e és arra jutottam hogy biszex. Ez után egy hónappal regisztráltam egy meleg társkeresőre és most rám írt egy fiú én meg nem merek vissza írni nagyon meg vagyok ijedve nagyon félek és nem vagyok biztos benne hogy jó döntést hoztam meg attol is félek egy kicsit hogy kiderül hogy biszex vagyok mert ezt még senki se tudja.2015. jún. 20. 11:59
1/9 anonim válasza:
amíg nem próbáld ki a vágyaid,addig nyomasztani fog és lelkiproblémákat fog okozni....
légy őszinte,mond el, h te biszexnek érzed magad és szívesen találkoznál
2/9 anonim válasza:
mikor jöttél rá,hogy meleg vagy?mióta vonzanak a nők is?
3/9 A kérdező kommentje:
Kb fél éve gondolkodok hogy mi van és még most se tudom pontosan.
2015. jún. 20. 17:07
4/9 kovpet válasza:
Ha nem most, akkor mikor? Elmúlik a fiatalságod és vége...
5/9 anonim válasza:
S eddig a nőket szeretted,s meleg lettél?Szerintem összevagy zavarodva!
6/9 anonim válasza:
a társkeresőn bisexként regisztráltál,ha nem az nagyhiba volt.
de már mindegy.
nyugodtan írjneki vissza,88% az esélye hogy kamus,és 10% az esély arra,hogy átver valamivel.
A maradék 2% pedig...lehet valami jó is.
7/9 A kérdező kommentje:
5. Igazad van teljesen össze vagyok zavarodva
6. Biszexként regisztráltam
2015. jún. 21. 17:09
8/9 anonim válasza:
Énis így voltam vele sokáig, bár én 18 éves korom táján és hirtelen indíttatásból itt írtam egy srácra, összeismerkedtünk és nem bántam meg, felszabadultam utána gyötrődésből és sokkal jobban egyenesbe jöttem saját magammal is...szerintem megéri belevágni mit veszíthetsz? csak ne verj át senkit..
9/9 anonim válasza:
Oké bisex vagy, de ha lehet, ezzel ne idegesítsd a szüleidet, tartsd meg magadnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!