Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért néz a párom élö vetközö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz a párom élö vetközö nöket az interneten? És miért van felregisztrálva a sexchet oldalakra? Jelent valamit?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt 2 éve együtt lakunk mostanába az ö email cimét szoktam megadni mert az enyém nem üzemel ma felnéztem az emailre h jött e valami üzenetem erre tele volt a mailje sexchates üzenetekkel persze nem birtam megálni megpróbáltam belépni ami sikerült is mert megfejtettem a jelszavát mondanom se kell mi van az oldalon vetközö nök miért van erre szüksége? 24 évesek vagyunk de ha én mászkálok elötte bugyiba vagy meltrtoba mikozbe tv zik vagy bármi énrám rám se néz akkor ilyet miért néz teljesen elmegy az önbizalmam és nem érzem h érdekelném
2015. jún. 19. 14:21
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Mert egy pasi mindig többre vágyik szexben mint a párja.

De ne aggódj leszarja a nők lelkivilágát csak a punci érdekli.

2015. jún. 19. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Épp ez az énis leszarnám h nézi h érezném h engem is néz.. meg ilyenek
2015. jún. 19. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
téged már gondolom látott eleget.
2015. jún. 19. 14:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Minden ferfi valahol egyforma es latni akar mast is. Attol meg vonzodhat hozzad es szerethet is.

Na maszkalj elotte soakt igy mert "megszokja" a latvanyt. Sokkal jobb ha kevesebbet lat teged meztelenul.

Egy hetig ne kerulj ele meztelenul es probalj venni vlmi szexi fehernemut amiben megjelensz elotte. Imadni fogja.

Ezt a dolgot meg ne vedd rosszul. Csak kivancsi mas nokre is

2015. jún. 19. 14:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor meg ha un mondja meg.. és újicson
2015. jún. 19. 14:38
 6/7 A kérdező kommentje:
4. köszönöm a válaszod :) nem venném a lelkemre ha azt látnám h még izgalomba jön a látványomtól ha valamit erröltetni kell az már régen rossz.. ha meg kiváncsi akkor ne csak a neten nézze menyen csak akkor hagyon engem békén.. amugyis milyen dolog ha logikusan vgig gondolja az ember Virtuális megcsalás :D közben az én önbizalmam a nöieségemet elveszi és kikészit agyilag :)
2015. jún. 19. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

4es vagyok.

Nem kell olyan komolyan venni es nem keszit ki hidd el. En tudom. Viszont a te noiesseged biztosan megnezik az utcan a ferfiak vagy kapsz mashonnan visszajelzest. :) szoval ez oda vissza van neki szuksege van h noket nezzen neten de teged meg utcan neznek meg ferfiak. :)

Virtualisan csal meg addig orulj neki :) vagy uljetek le es beszeljetek meg ezt h mit is akar jelenteni. Szerintem ket felnott sokmindent megtud beszelni. :) sok sikert

2015. jún. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!