Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz a párom élö vetközö nöket az interneten? És miért van felregisztrálva a sexchet oldalakra? Jelent valamit?
Mert egy pasi mindig többre vágyik szexben mint a párja.
De ne aggódj leszarja a nők lelkivilágát csak a punci érdekli.
Minden ferfi valahol egyforma es latni akar mast is. Attol meg vonzodhat hozzad es szerethet is.
Na maszkalj elotte soakt igy mert "megszokja" a latvanyt. Sokkal jobb ha kevesebbet lat teged meztelenul.
Egy hetig ne kerulj ele meztelenul es probalj venni vlmi szexi fehernemut amiben megjelensz elotte. Imadni fogja.
Ezt a dolgot meg ne vedd rosszul. Csak kivancsi mas nokre is
4es vagyok.
Nem kell olyan komolyan venni es nem keszit ki hidd el. En tudom. Viszont a te noiesseged biztosan megnezik az utcan a ferfiak vagy kapsz mashonnan visszajelzest. :) szoval ez oda vissza van neki szuksege van h noket nezzen neten de teged meg utcan neznek meg ferfiak. :)
Virtualisan csal meg addig orulj neki :) vagy uljetek le es beszeljetek meg ezt h mit is akar jelenteni. Szerintem ket felnott sokmindent megtud beszelni. :) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!