Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok nézni más lányok melleit?
Milyen érzés a melletek?
Van olyan helyzet, amikor zavaró?
Igen, szoktam. :) Nem csak a mellüket, szerintem a nők többsége megbámulja a többi nőt és elkönyveli, hogy ez jobb ez rosszabb rajta, ez hogy néz már ki...stb. :)
A mellem pedig általában zavaró. Nem szeretem a sajátom, szerintem nem szépek. Sokszor nehéz. Rossz, mert olyan mintha le akarna szakadni a mellkasomról, húzza le a bőröm, rémes. Ráadásul beizzad alatta, utálom, hogy hozzáér a hasamhoz, nem látom tőle a puncim, mikor borotválom...és az enyém még csak nem is olyan nagy... Szóval többségében nagyon is zavaró! 25/N
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vetek másokéra egy pillantást, de nem bámulom.
Az enyémre azt mondják, hogy kicsi, de én tökéletesen meg vagyok elégedve vele. :D Látszik pólón át is, hogy van, és nem zavar a mérete semmiben.
Igen, meg szoktam nézni másokét, főleg, ha kipakolja. :D
Én szeretem, hogy van, és hogy azért van egy mérete (de nem TÚL nagy), de van, hogy zavar. A melltartó egy idő után nyom, de ha nincs rajtam, az rosszabb, mert nem tartja a mellem semmi, nem jó érzés, ahogy mozog. Futásnál rohadt idegesítő, ahogy ugrál fel-le, hason fekvésnél is néha zavar, és ha véletlenül ütés éri, kegyetlenül fáj.
De amúgy imádom, hogy van mellem, szóval még így is megéri. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!