Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan lányok akinek a barátjuk biszex?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy hogyan tudják ezt kezelni és tolerálni? Hogyan dolgozzák fel azt hogy a szerelmüknek ők sosem lesznek elegek, mert a párjuk fiúkra is vágyik és ezt nő lévén nem tudják megadni nekik?2015. jún. 18. 20:57
1/5 anonim válasza:
Sehogy, bevettük őt harmadiknak.
17/L
2/5 A kérdező kommentje:
Nem zavar ha a hátad mögött, kettesben szexelnek?
2015. jún. 18. 21:04
3/5 anonim válasza:
Én 19/F bi vok és hát elmondtam a barátnőmnek ő mondta hogy én Őrült vagyok de szeret csak hadjam abba
4/5 anonim válasza:
párom is meg én is bik vagyunk, ilyen marhaságokon még nem gondolkodtunk
24L 42F
5/5 anonim válasza:
És kimondta, hogy a férfiakkal érzi jobban magát? És ha férfi párja lenne, ő nem aggódna, hogy nőre ( is ) vágyhatna ?
Egyébként, én is biszex vagyok ( jobban mondva pánszex) , és a párommal szoktam yaoi animéket nézni, totál jó dolog :D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!