Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki nyal jobban egy pasi vagy egy nő?
Olyan irjon aki tapasztalta mindkettot
Pussz
Teljesen emberfüggő. Nekem eddig jobb volt lánnyal, de nem jelenteném ki így, hogy márpedig a nők jobbak.
25L
engem nyalt ki már férfi is ésd nő is. amikor nő nyalt ki az jobb érzés volt de ez nem jelent azt hogy a nők jobban nyalnak. tényleg emberfüggő.
F/Bi
Tehát most megtudtuk, hogy a nő nyal ösztönből egy másik nőt, a férfi nyalása pedig nem ösztönös. Hát, most már tényleg a homoszexualitás az ösztönös, a heteroszexualitás pedig egy nem-természetesen jövő, mesterségesen fejleszthető dolog?
Ez komoly?
Normál esetben egy nőnél az az ösztönös, ha az orra elé tolnak egy puncit, akkor elfintorodik, és elfordítja a fejét, vagyis nem kér belőle. Egy egészséges érdeklődésű férfi pedig ösztönösen belenyal.
Bocsánat, hogy ilyen maradi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!