Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rémisztő! Miért gerjedtem rá a barátom lábfejére?
Férfi vagyok, nem vagyok meleg, világ életemben nőkkel volt kapcsolatom, sosem fordultam az azonos neműek felé. Van egy barátom, egy fiatal srác, akivel sokszor töltjük az időnket együtt. Tegnap is így volt. Egy bevásárlóközpont külső részén egy padra leültünk dumálni és mondja, hogy nyomja valami a lábát. Levette a cipőjét és a zokniját is. Ott ült mezítláb mellettem. Nekem meg annyira megtetszett a lábfeje, férfiak között kicsinek számító lábmérete van és olyan kis cuki a tappancsa. Kis szőrcsimbókok a lábujjain és örökké rá gondolok tegnap óta és be is gerjeszt sokszor.
De nem értem magam, sosem voltak meleg dolgaim - nincs velük bajom, de nem éreztem magam érintettnek. De a kis lábacskája bizony szexuálisan is izgat,
Le vagyok döbbenve hogy mi ez.
szorcsimbokra nem gerjedek...
van egy iszonyat szexi csaj, de a karjan szor van m'eg viszonylag n"oies szolid anyiranem feltun"o, m'egis elege zavar engem
no meg aztan olyan csaj akinek szoroseb a karja mint egy ferfinak..
hat ez miert jo neki?l mert oke hogy minde ut nem borotvalja de ami enyire latvanyos...
ezt csak sz"or mlat irtam
nem reg tegnap? volt labfetesises merdes ott sokat fejtegetem ezt hogy termeszetes
az mas kerdes hogy fiukent fiu baratod labaval akarsz valamit... mert a fantazia mas, mert gxakorltban kislabu lanyt is kereshetnel es meg van oldva
* kerdes
termeszetesen ferfias karszore nem neki van hanem van sok n"o akinek olyan
persze tudom ez nem sz"or"os tema, de te hoztar fel hogy az is tetszik
no meg >csimbokok< ez sem egy vagygerjeszto szo, epp ellenkezoleg
#15!
:D :D :D
De ha egyszer olyan kis zabálnivalóan cuki tappancsai vannak :P ;)
Vágd le, süsd ki, problem solved.
Épp bacont csinálok, kérsz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!