Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, előfordulhat, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, előfordulhat, hogy nem tudom élvezni az anál szexet?

Figyelt kérdés
2 kis méretű sráccal próbáltam, de egyiket se tudtam élvezni. AZ ujjazást se. Olyan kellemetlennek érzem végig. Pedig érdekel mit élveznek benne.

2015. máj. 6. 08:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Akkor bi vagy te egyáltalán? Szerintem csak kíváncsi és nem jött be.
2015. máj. 6. 09:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Azt szeretem ha szopnak:) Szóval bi :)
2015. máj. 6. 09:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is kb annyit szeretek fiúkkal ha szopnak:) Akkor egyformán bi-k vagyunk?:)
2015. máj. 6. 09:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Fura ez a dolog mert nekem pl a kisméretű farok kellemetlenebb mint a nagyobb. A vastagságra gondolok első sorban nem a hosszára. Tehát pl egy 14 cm hosszú vékony farokkal rosszabb érzés nekem mint egy 16 cm hosszú és vastagabbal. Valahogy a vékony úgy nyúzza ott belül, kellemetlen érzés. A vastag viszont jobban kitölt és ez miatt jobb. Nemtudom hogy más is igy van e vele.
2015. máj. 6. 09:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
pont ugy vagyok mint te, bi vagyok és nem élvezem az anált csak azt ha szopnak.
2015. máj. 6. 22:02
 16/20 ftf1983 ***** válasza:
100%
Bi vagy és neked csak az jön be, hogy ha a te farkaddal foglalkoznak, ennyi. Keress full passzív srácot és minden jó lesz.
2015. máj. 7. 08:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
... vagy keress egy igazán tapasztalt idősebb pasit, aki nem csak dugni akar, hanem örömet okozni neked, aki rád figyel. Mindennek meg van a technikája, 2 próbálkozás (ha nem ideális partnerek voltak) még nem adhat végső konzekvenciát. Vannak nagyon szupi idősebb pasik, akiknek már jó a technikájuk... Ahogy a nőkkel is vagyunk, minél idősebb, annál érettebb és élvezetesebb!:) Hány éves vagy?
2015. máj. 7. 09:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja! Nekem sem jöttek össze a dolgok a magam korabeli haverokkal, elbénáztuk meg azt se tudtuk, hogyan kell, a "végét" vártuk nagyon, pár perces töketlenkedés...:) Aztán az usziban véletlenül beszédbe kerültem egy jó ötvenes pasival aki jól nézett ki, nem kövér meg trottyos, de apám lehetett volna... jó fej volt, s a 3. uszodai találkozás után meghívott egy sörre. Jólesett értelmesen beszélni valakivel, akinek véleménye és jótanácsai voltak. Úgy alakult, hogy dumálás közben felállt nekem és észrevette. Innen már könnyen mentek a dolgok, elmentem hozzá "beszélgetni" és egy fantasztikus éjszaka lett belőle! Én még se nővel, se sráccal közel ilyen jót nem szeretkeztem! Elmondhatatlanul jó volt! Azóta is találkozgatunk és boldog vagyok, h belementem, mert most tudom hogyan kell örömet adni és igazán jó szeretővé nevelt! A barátnőm csak csodálkozik, hogyan lett a félénk és tesze-tosza fiúból egy lepedőakrobata..::) Tényleg igaz, hogy jó technikát, tapasztalatot csak jó mestertől lehet tanulni. Ahogy az idősebb nők tanítanak meg a szerelem művészetére, úgy a finom játékokra egy tapasztalt idősebb pasi! Akármit mondtok is, egyáltalán nem ciki egy 30 éves fiúnak 60 évestől tanulni - ez csak a ti dolgotok! Miért ne, ha neked a minőség a fontos, mint nekem! A bénáskodások után végre átéltem és megtanultam, milyen az igazi szeretkezés! Keress magadnak egy szimpi idősebb pasit és hagyd, hogy megtanítson mindenre! :)!
2015. máj. 7. 09:53
 19/20 A kérdező kommentje:

Micsoda burkolt reklám :D

Nem tudnám élvezni ha egy számomra nem vonzó emberke lenne aki csinálja. Sajnos nem vonanak az idősek. A törődés, stb terén nem volt hiány egyik partneremmel se. FIgyeltek, kérdeztek, stb. Csak nem élveztem...

2015. máj. 7. 11:57
 20/20 potyike ***** válasza:
100%
engem egyáltalán nem vonz,ha valaki dugni akar.Volt már pár eset,de mindnek kicsi volt,nem élveztem.Naggyal csak próbálkozás volt,de nem akarom,nem élvezem.Azt viszont nagyon szeretem,ha valaki nyalni szeret,azt nagyon élvezem,nagyon sokáig,ameddig neki is jó és csinálja.Az orált nagyon élvezem,oda,vissza is,de akár egyoldalúan is.
2015. máj. 7. 22:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!