Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Tényleg ilyen sunyik a bi és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen sunyik a bi és meleg fiúk?

Figyelt kérdés
Ma volt egy talim. Életem első talija. A srác kezdjük ott, hogy késett. Mikor hívtam nem vette fel. Mikor megérkezett simán tovább sétált csak kiszúrtam. Utána mentem. Mikor kérdeztem, hogy miért ment tovább össze-vissza beszélt. Aztán kiderült mikor elindultunk a helyre, hogy nem jövök be neki. Persze ezt se magától bökte ki, hanem zavart a viselkedése, így rákérdeztem, hogy nem jövök esetleg be neki? Csak mert ma reggel magamnak se jöttem be a tükörbe :D Hát mit mondjak jó kezdés:( A leginkább az dühít, hogy sunyi a srác. Az, hogy nem jöttem be az megeshet, bár látott képet amiket pár napja csináltam, szóval nem értem...

2015. ápr. 13. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kétségkívül elég balszerencsés első találkozó, mert pont kifogtál egy ilyen gyengeelméjűt. De ne hidd azt, hogy mindegyik meleg srác ilyen. Kis mintából nem vonunk le következtetéseket.
2015. ápr. 13. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyenre készülj fel lélekben.
2015. ápr. 13. 11:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Átgondolva még szerencse, hogy első talin kiderül, hogy ilyen, hisz ha ebben ekkora sunyi tahó, akkor másban is.
2015. ápr. 14. 09:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Nem kell kiragadni a biszex,vagy meleg srácokat,de még csak nemre sem vonatkoztatható,az alattomosság,sunyiság az emberben van,és sajnos egyre többen.
2015. ápr. 14. 10:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Egy a lényeg: magad ne válj ilyenné, akárhány ilyennel is találkozol.

Sajnos hajlamosak vagyunk a rossz viselkedési mintákat megtanulni, az egyszerűbb megoldásokat választani.

A társkeresés nagyon nehéz dolog, készülj fel lelkileg.

2015. ápr. 14. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:

csajból is van ilyen.

de akad ilyen és ehez hasonló. másrészt a kép azért mégsem a valóság..és ha valakit idealizálunk akkor nagyobb a csalódás.

2015. ápr. 14. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Oh ez még csak a kezdet :) Majd meglesznek a saját szabályaid, hogy mennyit vagy hajlandó várni egy srácra. Én ha nem is jön be az illető akkor is odamegyek, max megmondom, hogy bocsi ez van. Ha viszont késik, és nem szól róla akkor 15 percnél tovább nem várok. Ugyan ez a tali lemondása aznap... onnantól kezdve nem érdekel :)
2015. ápr. 15. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:
már a csetelésnél próbáld kiszűrni az ilyen ostobákat. csak akkor talizz, ha tényleg nagy az összhang levelezésnél
2015. ápr. 16. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

én is bi vagyok és nem egyszer volt talim..

ha a srác nem jött be inkàbb a szemébe megmondom h neki.nem.jön be de attól még lehet barátság csak extràk nélkül :)

19/F

2015. ápr. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!