Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex kérdés! Szerintetek mit kéne tennem most?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel szexeltem. Életem első szexe volt fiúval. A srác 2 év után most rám írt a facen. Vhogy megtalált. Azt akarja talizzunk újra és ezúttal én elégítsem ki. Mondtam, hogy nem akarom, de félek h visszaél a facemmel vagy ilyesmi. Már csak azért se akarom, mert azóta se csináltam fiúval bár izgat, de nem találtam megbízhatót soha. Illetve nekem csak az ok, ha engem elégítenek ki és nem akarom fordítva.2015. ápr. 5. 13:10
1/4 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy nem akarod ész kész. Nem vele vlt a gond, csak téged nem izgat, ennyi
2/4 anonim válasza:
Tudod, feltalálták a beállításokat, hogy ki léphet veled kapcsoltatba, meg egyáltalán ki írhat rád/az idővonaladra...
3/4 A kérdező kommentje:
Ja csak gondolom h már mentette a képeimet, stb. Egyébként csak azzal van bajom h szerepcserét akar. Ha csak a régi felállás lenne elfogadnám
2015. ápr. 5. 13:43
4/4 anonim válasza:
Ha nem jön be a szerepcsere, tényleg nem szabad ebbe belemenni. Olyat sokkal könnyebb találni, aki téged kielégít. Szerintem épp olyat nehéz találni mint te, akinek az a vágya, hogy kielégítsék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!